Cu siguranță multora dintre voi le plac oalele de bucătărie. Totuși, având așa spațiu limitat în bucătăriile din ziua de astăzi, trebuie să fim puțin selectivi pentru a nu achiziționa ceva pe care să nu-l folosim ulterior. De aceea astăzi vom vedea care sunt cele 7 avantaje ale oalei Crock Pot.

Un slow cooker sau Crock Pot (este numele celui mai important brand, dar se folosește cu orice oală de acest tip) este un aparat care gătește la o temperatură constantă care ajunge la maximum 100 de grade Celsius. Are două funcții de putere, Low și High, și ambele ating aceeași temperatură, doar că funcția de înaltă o face înainte.

Timpii de preparare sunt mari, există retete care au nevoie de până la 8 ore pentru a fi gata. Și, atunci, te vei întreba: unde este avantajul și ușurința concilierii cu ritmurile noastre de viață? Ei bine, pentru că sunt programabile: îl conectezi, reglezi timpul de care are nevoie rețeta și lași aparatul să gătească pentru tine. Da, atât de ușor este. Și ți se va părea drăguț, te bucuri de timpul liber în timp ce oala face toată treaba pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Caria dentară – ce este și cum se tratează

Acest aparat care a cucerit de ani de zile bucătăriile americane, alcătuit dintr-o carcasă metalică care se prinde la priză electrică și un recipient ceramic detașabil, a apărut în România cu ceva timp în urmă, câștigând dragostea eternă a celor mai ocupate familii. Motivul acestui inevitabil romantism? Mirosul de mâncare proaspăt gătită când ajungi acasă după o zi lungă de muncă. Deși nu numai atât, ci și versatilitatea sa, deoarece îți permite să pregătești tot felul de feluri de mâncare, și economiile pe care le presupune utilizarea lui datorită consumului redus de energie electrică în comparație cu plitele ceramice convenționale. Supe, fripturi, tocănițe, paste și chiar prăjituri. Orice rețetă poate fi adaptată la metoda lentă, programată și gata la masă.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Avantajele oalelor lente precum Crock Pot

Și acum da, pregătește-te să descoperi toate beneficiile aparatelor de gătit lent precum Crock Pot de pe Emag, și cum te pot ajuta să îți faci ziua mai suportabilă:

1. Nutriție: temperaturile la care gătesc slow cookers, niciodată mai mari de 100 de grade Celsius, fac ca alimentele să-și păstreze mai bine proprietățile și să fie mai hrănitoare, contribuind astfel la îmbunătățirea alimentației noastre mâncând același lucru, doar gătit diferit.

2. Timp: odată ce oala este pornită, se gătește pe pilot automat, fără să fii nevoit să fii mai atent sau să faci ceva. Dacă este programabil sau ai un programator de prize, poți chiar să mergi la somn. Te vei bucura de noul tău timp liber prin amabilitatea Crock Pot.

3. Rețete: nu-ți face griji pentru ele, vei găsi multă varietate pe net. Nu uita decât că există oale mai puternice decât altele, așa că trebuie să adaptezi timpul la puterea oalei.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

4. Rezultatul final: vei fi uimit de aromele și texturile care se obțin în slow cookers. Carne fragedă și moale care se topește în gură ca norii de bumbac, legume care în ciuda gătirii de multe ore rămân al dente, sosuri și bulion concentrate, gustoase și dense, da, nu abuza de lichide în rețetele tale pentru că oalele lente evaporă puțin lichid și atunci sosul ar fi prea moale.

5. Eficiență energetică: una dintre marile temeri pe care le au cei care ezită să cumpere un Crock Pot. Cu toate acestea, ele sunt mașini foarte eficiente și consumă puțină energie (reține că abia ating 100 de grade Celsius). Un aparat de acest tip consumă în medie aproximativ 200 W pe oră. În plus, din moment ce îl poti programa, dacă te organizezi bine poți alege momentul în care electricitatea este cea mai ieftină și economisesti puțină energie.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

6. Economisești timp: bine folosit, este un dispozitiv care ne avansează munca, ne economisește mult timp și, prin urmare, ne va permite să ne împăcăm mai bine ritmul de viață cu o alimentație variată și sănătoasă.

7. Curățare: Un Crock Pot este foarte ușor de curățat. În plus, există modele cu tigăi metalice care permit ca tigaia să fie folosită direct pe aragazul pe gaz sau cu inducție.

Sursa foto: Photo by emy on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri