Renovezi locuința sau pur și simplu vrei să aduci un vibe fresh în interior cu ajutorul unor noi lumini? Atunci alege corpuri de iluminat care adaugă în spațiu un caracter unic.

Renovezi locuința sau pur și simplu vrei să aduci un vibe fresh în interior cu ajutorul unor noi lumini? Atunci alege corpuri de iluminat care adaugă în spațiu un caracter unic. Descoperă la Bonami.ro care sunt trendurile de anul acesta!

Corpuri de iluminat din sticlă cu efect fumuriu

Piesele din sticlă în nuanțe fumurii, atât în varianta mată, cît și lucioasă, arată elegant și au un vibe fresh. Sticla gri și colorată adaugă o notă neobișnuită în decor. Nuanțele de chihlimbar sunt și ele în trend deoarece creează o impresie primitoare. Totuși, culoarea este unul dintre cele mai evidente elemente, așa că e potrivită într-un interior mai expresiv. Lustrele din sticlă se remarcă cel mai bine în dormitoarele decorate în stil modern sau glamour.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Corpuri de iluminat din materiale naturale

Iubești natura? Atunci adu-o la tine în casă! Un alt trend din acest an constă în alegerea materialelor naturale, care, pe drept spunem, sunt atemporale, delicate și autentice, nu numai pentru cei care susțin ecologia. Popularitatea materialelor naturale, precum bambusul, ratanul, iuta sau lemnul, este bazată pe accesul pe care-l avem la resursele ecologice.

Corpuri de iluminat industriale și minimaliste

Iluminatul în stil industrial are două principii importante - simplitatea și caracterul practic. Nu vei da greș cu o lustră din metal în orice nuanță de gri simplu, antracit sau negru ca sursă principală de iluminat. Dacă dorești să aduci puțină culoare în interior, poți opta chiar pentru o nuanță de albastru petrol, galben, roșu sau portocaliu.

Alege și un lampadar sau o veioză mai mică pentru a-ți lumina biroul sau masa de dining. Imaginația nu are limite, așa că poți alege corpurile de iluminat inspirându-te de la luminile de tip reflector sau luminile de atelier. Cu toate acestea, luminile minimaliste sunt, de asemenea, tipice.

Iluminat decorativ în aer liber

Nu trebuie să uităm de zonele outdoor. Șiragurile luminoase, lampioanele sau felinarele sunt la modă și pot fi folosite pentru a decora un balcon, o terasă sau o grădină. Vei fi uimit de decorul feeric ce se creează atunci când luminile se aprind. Șiragurile luminoase pot fi amplasate pe tavanul terasei sau printre copaci. Corpurile de iluminat solare, decorative sau decorațiunile care se conectează la priză pot fi amplasate în jurul zonelor de relaxare.

Semne și decorațiuni neon

Luminile de tip neon au împodobit restaurantele, barurile și clădirile încă de la începutul secolului XX. În prezent, însă, le găsim oricând chiar și în casele noastre. Farmecul lor constă în simplitatea și combinațiile multiple care se pot face cu ele. Sunt ideale pentru a înveseli atmosfera din living sau zona de dining. Evită, însă, folosirea lor în dormitor. Acesta este un loc de relaxare, așa că, prin urmare, trebuie să fie lipsit de obiecte care pot distrage atenția.

Semnele cu lumină de neon ies cel mai bine în evidență pe un perete curat, monocromatic. Lumina de la neoane luminează frumos chiar și colțurile mici din încăpere. Le poți amplasa în zona de dining, deasupra căruciorului de bar, în living, deasupra dulapului sau deasupra raftului de cărți.

Sursa foto: bonami.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri