25 Mai 2021 publicat în Casa-Gradina 2 share-uri

Momentele excepționale cer baterii de baie moderne și eficiente!

 

Par a fi neimportante, însă ele completează atât designul și personalitatea băii noastre, cât și funcționalitatea ei. Așa cum fără motor nicio mașină nu va funcționa, așa și fără bateriile de baie nu avem cum să ne bucurăm de utilitatea băii. Și chiar dacă importanța lor este vitală, de cele mai multe ori, atunci când ne amenajăm baia și ajungem la capitolul „baterii” deja nu mai avem răbdare, și tot ce ne dorim este să terminăm de renovat și să ne bucurăm de momentul acela de relaxare la care visăm încă din momentul în care am schițat pe o bucată de hârtie primele planuri ale băii.

E cumva de înțeles. În procesul de amenajare înotăm în decizii peste decizii pe care trebuie să le luăm. Ce culori să aleg? Ce finisaje? Oare să merg pe varianta unui duș de tip walk-in sau să cumpăr o cabină? Lavoarul din ce material să fie? Oare vasul de toaletă să fie suspendat? Și ce culoare să aleg pentru el?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Apoi, după ce am decis toate acestea și putem, în sfârșit, să răsuflăm ușurați, vine următoarea problemă. Ce baterii de baie să cumpăr? Ei bine, de aceea am făcut acest ghid care să te ajute să iei cele mai bune decizii, fără să mai simți presiunea amenajărilor care parcă nu se mai termină.

Pentru început e important să trecem repede în revistă tipurile de baterii de baie care există. Sunt multe, împărțite în funcție de tipul de montare, domeniul de utilizare, tipul de comandă și câte și mai câte. Nu vom zăbovi prea mult asupra lor, însă ele te vor ajuta să îți faci o idee mult mai clară despre tipurile de baterii care se potrivesc cel mai bine în baia ta.

Clasificarea bateriilor de baie după domeniul de utilizare:

  • Baterii de lavoar
  • Baterii de duș
  • Baterii de cadă
  • Baterii de bideu

Acestea sunt principalele baterii de baie de care vei avea nevoie. În funcție de designul băii și de tipul de obiecte sanitare pe care le-ai ales, va fi nevoie să alegi între două sau chiar patru baterii, în cazul în care ai o baie încăpătoare dotată cu bideu, lavoar, duș și cadă.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Clasificare după tipul de montare:

  • Pe blat
  • Pe perete
  • Incastrate
  • Pe cadă
  • Pe lavoar

Aici, deja intervine designul și funcționalitatea pe care ai ales-o pentru baia ta. În funcție de lavoarul, cada, bideul sau dușul alese, va trebui să decizi și tipul de baterie de baie care se potrivește pentru fiecare. Cele mai răspândite sunt bateriile de baie montate direct pe cadă, lavoar sau blat. Totuși, tot mai multe persoane aleg să meargă pe un design minimalist, motiv pentru care vin puternic din urmă bateriile de baie incastrate. Deși montarea e puțin mai complicată în cazul bateriilor incastrate, rezultatul final merită orice efort suplimentar. Asta pentru că astfel de baterii aduc o notă în plus de finețe și spațiu. Și deși sunt ergonomice, în cazul în care alegi o baterie de baie incastrată, e importantă să iei în considerare faptul că o astfel de baterie se montează în tencuială, așa că va fi nevoie să o alegi înainte de a așeza faianța pe perete. În cazul bateriilor pe perete lucrurile sunt mai simple, iar majoritatea modelelor permit montarea chiar și după ce faianța a fost deja pusă.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Clasificare după funcționalitate:

  • Baterii cu dublă comandă
  • Baterii cu monocomandă
  • Baterii cu senzor
  • Baterii cu robinet/prin apăsare
  • Baterii cu termostat etc.

Alegerea tipului de baterie de baie după funcționalitate ține de personalitatea fiecăruia și de buget. De exemplu, bateriile cu dublă comandă (două mânere) sunt prima alegere a persoanelor care doresc să investească mai mult timp în reglarea temperaturii apei. Totuși, dacă vrei să faci economie de apă, mai avantajoasă ar fi o baterie cu monocomandă care ajută la reglarea mult mai rapidă a temperaturii și a debitului de apă. O altă soluție ar fi bateria de baie cu senzor sau termostat. Astfel de funcționalități îți vor permite să nu intri în contact fizic cu bateria și, în același timp, să te bucurăm mult mai repede și constant de temperatura pe care ți-o dorești.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Indiferent că bateria este dotată cu mâner acționat prin ridicare, cu buton simplu sau rotativ, că este montată pe un orificiu, două sau trei, aceste aspecte țin deja de designul pe care îl dorești pentru baia ta. La acestea adăugăm culoarea și materialul care să ofere mai multă omogenitate la pachet cu funcționalități pentru experiențe inedite. Designul dreptunghiular cu linii drepte, rotunjite sau ovale, stilul clasic, modern sau retro precum și culoarea sau materialul este important să fie perfect aliniate cu obiectele sanitare deja alese de tine.

Cum recunoști o baterie de baie de calitate?

Deși oferta bateriilor de baie este extrem de diversificată și poate îndeplini chiar și cele mai pretențioase dorințe, acest lucru ne poate încurca atunci când dorim să alegem cele mai bune baterii de baie. De la cine să le cumpărăm și, mai ales, cum ne dăm seama că ele ne vor fi alături o perioadă lungă de timp și nu ne vor lăsa la greu?

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Cel mai ușor este să alegi variantele de baterii realizate de producători cu tradiție și experiență în domeniu. De exemplu, producătorul german Grohe este printre liderii pe piață în ceea ce privește combinația dintre calitate, inovație, funcționalitate și design. Ferro, în schimb, unul dintre cei mai mari producători de accesorii sanitare din Europa Centrală și de Est, se remarcă prin raportul preț-calitate ideal, la care adăugăm colaborarea cu designeri specializați, astfel încât produsele lor să se ridice întotdeauna la nivelul așteptărilor. Alți producători recunoscuți în special pentru bateriile de duș sunt Kludi, care duce constant nevoia de utilizare a apei înspre perfecțiune, precum și brandul german Hansgrohe care de peste 100 de ani le oferă clienților săi calitate ireproșabilă, tehnologie de vârf, design adaptat nevoilor și sustenabilitate.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Unde găsești baterii de baie moderne și eficiente?

Desigur, nu este nevoie să te deplasezi tocmai până în Germania sau Polonia pentru achiziționarea obiectelor sanitare perfecte. Poți găsi baterii de baie într-un singur loc, la îndemână. În special bateriile de duș și bateriile pentru lavoar de la NeaKaisa sunt recunoscute pentru calitatea și designul premium, venite de la cei mai renumiți producători de obiecte sanitare din Europa. Cele de duș sunt disponibile în 5 culori, de la alb la negru, crom sau bronz, cu finisaje lucioase, mate sau periate. Designul este completat perfect cu stilul clasic, modern sau retro, iar funcțiile diverse asigură confort sporit oricărui pretențios. Cât despre bateriile pentru lavoar de la Neakaisa ele sunt disponibile în mai multe forme și culori, cu tipuri de acționare diverse de la banala monocomandă la acționare prin senzori și tipuri de montaje pe blat, incastrat sau pe perete.

Seturile de baterii, alegerea perfectă pentru un design compact

Pentru alegerea cât mai ușoară a bateriilor de baie, NeaKaisa oferă și posibilitatea achiziționării de seturi complete care conțin bateria de lavoar, corpuri ornamentale și seturi complete de duș cu furtun, pară de duș, conector cu suport, braț și pălărie. În felul acesta, îți va fi mult mai ușor să decizi exact tipul de baterii de baie care se potrivesc cu mărimea băii, designul ales și funcționalități.

O astfel de soluție este ideală în special pentru persoanele care își doresc să păstreze o atmosferă compactă în baie, fără să fie nevoie să caute separat bateriile de baie de care au nevoie.

Montajul bateriei de duș, bătaie de cap sau joacă de copii?

Cel mai probabil următoarea îngrijorare care apare după alegerea bateriei de duș perfectă pentru baia ta este montajul. Din fericire, majoritatea bateriilor vin cu instrucțiuni de montare ce pot fi folosite de aproape oricine.

Bateria pentru duș este folosită cu precădere la cabinele de duș cu cădiță joasă sau cele tip walk-in. În funcție de modelul ales, montajul poate avea un grad de dificultate mai mare sau mai mic. De exemplu, cele mai complicate sunt bateriile de baie incastrate, unde conexiunile pentru racordarea acestora se fac prin perete și unde e nevoie de un sistem îngropat special pentru montaj în perete. În schimb, dacă alegi o coloană de duș, în maxim 2 ore poți avea un duș funcțional și singurele lucruri de care ai nevoie sunt prelungirile pentru robinete (acolo unde este cazul), racorduri S, șnur de etanșare pentru filete, o mașină de găurit, burghie speciale în funcție de tipul de perete, o nivelă, o ruletă și puțină îndemânare.

În final, însă, tot ce contează este ca experiența alegerii bateriilor potrivite să fie una care să completeze perfect rezultatul amenajării băii. Și cu cât îți sunt deciziile mai ușor de luat, cu atât te vei putea bucura mai repede de baia modernă și perfectă la care visezi încă de când ai început proiectul de amenajare.

Sursa foto: neakaisa.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri