Fiind unul dintre cele mai intime locuri din casă, în baie trebuie să fie prezentă o oglindă. Acest mobilier îndeplinește atât funcții estetice, cât și funcții pur practice.

Oglinda potrivită completează aspectul camerei și mărește optic spațiul. În aceasta vă oglindiți dimineața, vă faceți machiajul și coafura și vă bucurați de aspectul dvs..

Criterii la alegerea oglinzii de baie

Fie că înlocuiți vechea oglindă cu una nouă, fie că urmează să mobilați complet baia, este important să alegeți un model care să se potrivească stilului băii dvs. și care să corespundă cu restul mobilierului, faianței și iluminatului.

Tipul

Standard, oglinzi obișnuite

Acest tip de articole pentru baie sunt fără rame și iluminat și sunt de obicei cu un profil cromat lustruit. Sunt disponibile într-o mare varietate de forme și dimensiuni (de la 40 cm la 120 - 130 cm). Se pot fixa pe diferite suprafețe (direct pe perete, pe dulapuri etc.).

Oglinzi în stil modern

Dacă vă plac stilurile moderne, acest tip de oglinzi de baie sunt o alegere excelentă. Cel mai adesea, modelele în stil contemporan sunt în forme curate și elegante. Acestea pot fi încadrate sau într-un profil brut cu margini teșite, solate. Majoritatea modelelor au iluminare de fundal cu LED sau iluminat de perete integrat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Oglinzi clasice

Acest tip de oglinzi sunt foarte potrivite pentru băile mobilate în stil clasic, rustic sau Provence. Se disting prin forme elegante, rotunjite sau curate. Sunt disponibile cu rame din lemn sau metal, care conferă o clasă și un lux excepțional produsului. Iluminatul, dacă este prezent, este de obicei sub formă de lămpi de perete sau proiectoare.

Oglinzi moderne pentru dulap de depozitare

Sunt soluția ideală dacă aveți o baie mică și trebuie să optimizați spațiul în mod optim. Sunt disponibile în combinație cu dulapuri superioare, ceea ce le face foarte practice și funcționale. În dulapuri puteți aranja toate lucrurile necesare pentru toaleta dvs. și puteți folosi oglinda pentru a vă oglindi. Oglinzile dulapului de depozitare au un design curat, iar dulapurile nu au mânere. Modelele cu iluminare inclusă sunt fie cu lumini de fundal LED, fie cu spoturi.

Dimensiuni

Dimensiunile oglinzilor de baie sunt foarte subiective și nu sunt întotdeauna legate de dimensiunile camerei și de setul de mobilierul de baie din ea. De fapt, cele mai recente tendințe în mobilierul de baie se bazează pe asimetricitate sau dimensiuni diferite față de dimensiunea altor oglinzi de mobilier.

De exemplu, dacă aveți o baie mică, oglinzile mari sunt o alegere excelentă, care creează iluzia unei camere mult mai mari. Și dacă baia dvs.este spațioasă, atunci puteți pune câteva oglinzi cu forme diferite care să dea un stil individual camerei.

Forme

Formele în care sunt oferite oglinzile de baie sunt extrem de multe. În rețeaua de retail veți găsi oglinzi elegante în formă rotundă sau ovală, precum și produse în formă clasică dreptunghiulară sau pătrată, oglinzi în formă asimetrică și multe altele. Pentru a găsi forma potrivită pentru oglinda din baia dvs., trebuie să luați în considerare atât celelalte piese de mobilier, cât și stilul în care ați decis-o.

De ce oglinzi de baie de la Expedo?

Vă putem oferi oglinzi de baie într-o gamă largă de dimensiuni, forme și stiluri. Avem o gamă largă de oglinzi în stil clasic, modern și rustic, care se caracterizează printr-un design curat și o mare varietate de stiluri.

Modelele pe care le veți găsi în magazinul online Expedo.ro sunt în diferite dimensiuni și forme, cu rame din PAL melaminat de înaltă calitate și sunt oferite într-o gamă largă de decoruri.

Oferim modele de oglinzi care nu doar urmăresc tendințele în amenajarea băilor moderne și contemporane, ci și care îndeplinesc cerințele consumatorilor români.

Căutați o oglindă de baie elegantă, practică și funcțională la preț accesibil? Vizionați produsele pentru baie pe care le oferă Expedo și veți găsi modelul, dimensiunea și designul oglinzii care se va potrivi perfect în baia dvs.

Sursa foto: Снимка на Michal Jarmoluk от Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri