29 Aprilie 2021 publicat în Casa-Gradina 26 share-uri

Din când în când, în casa dvs., puteți face modificări la interior și să actualizați stilul pentru a arăta și mai atrăgător. Poate că tocmai ați văruit pereții sufrageriei sau ați pus un covor nou și trebuie să aveți mobila de living potrivită.

Ultima atingere poate fi achiziționarea de noi seturi de mobilier pentru a merge cu casa dvs. Mobilierul nou poate fi una dintre cele mai costisitoare investiții pe care le faceți pentru casa dvs. Dar, odată ce ați cumpărat mobilierul, există câteva avantaje de care vă puteți bucura.

1. Asortarea stilului casei dvs.

Diferite modele de mobilier sunt realizate pentru a se potrivi cu diferite teme de casă. De exemplu, puteți găsi canapele, mese, scaune ușoare și centre de divertisment care sunt create fie cu un aspect de modă veche, fie cu un aspect ultramodern nou. Camerele de zi arată întotdeauna mai bine cu mobilier de living care corespunde tonului lor.

2. Adăugarea a mai mult confort

Pe măsură ce mobilierul îmbătrânește, devine adesea din ce în ce mai inconfortabil. Mobilierul nou poate fi mult mai confortabil, indiferent dacă este vorba de o pernă groasă sau de o canapea sau de un fotoliu din piele. S-ar putea chiar să adormiți în el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

3. Un plus de autenticitate

Mobilierul nou, cum ar fi mesele sau chiar unele lămpi și sfeșnice, pot adăuga fie un aspect autentic, fie pot fi realizate în mod autentic. Este important să studiați compoziția mobilierului din lemn pentru a vedea ce cumpărați și rețineți că există unele diferențe între lemnul tare și placajul construit. Cu toate acestea, mobilierul din lemn tare realizat bine poate îmbunătăți foarte mult aspectul casei dvs.

4. Mai multă durabilitate

Un alt beneficiu pentru achiziționarea de mobilier nou de calitate este rezistența. Mobilierul realizat cu toate materialele și construcțiile potrivite poate rezista obiectelor scăpate pe acesta, deversărilor și traficului de persoane. Deși niciun mobilier nu va rezista în toate circumstanțele sau pentru totdeauna, durabilitatea ridicată este importantă pentru investiția dvs.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

5. Mai multă organizare

Piesele de mobilă de living precum mesele cu sertare, rafturile pentru cărți și centrele de divertisment vă pot ajuta să vă mențineți camera de zi organizată. Ar putea fi, de asemenea, la îndemână să aveți un scaun în care puteți deschide brațul pentru a plasa telecomanda televizorului, atunci când nu îl utilizați, sau un coș cu fructe pe o măsuță de cafea pentru a păstra articole mici. S-ar putea să fiți surprinși de ceea ce puteți face chiar și cu puțin mai mult spațiu în camera dvs. de zi.

6. Scăderea întreținerii

În funcție de tipul de mobila noua pe care o cumpărați, este posibil să vă simțiți mai ușor să îl păstrați curat și ordonat. Diferite tapițerii și materiale au diferite moduri în care pot fi curățate. Rețineți că unele materiale, în timp ce sunt mai ușor de curățat prin ștergere sau aspirare, pot fi, de asemenea, mai predispuse la ruperi sau zgârieturi. Finisajul aplicat mobilierului din lemn poate face, de asemenea, o diferență mare în ceea ce utilizați pentru lustruire.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

7. Adăugarea mai multor lumini

În unele cazuri, culoarea mobilierului nou de sufragerie sau chiar adăugarea de lămpi suplimentare în cameră îi pot oferi mai multă lumină. Dacă aveți multă lumină care pătrunde în cameră în timpul zilei, camera dvs. de zi arată mai atractivă, iar faptul că aveți multă lumină în cameră seara poate ușura citirea și vizionarea televizorului. Mobilierul deschis la culoare tinde să se potrivească mai bine cu caracteristicile interioare mai deschise, cum ar fi pereții și balustradele.

8. Ceva pentru oaspeți

Puține lucruri pot fi la fel de plină de satisfacții ca arătarea mobilierului de living nou oaspeților dvs. Indiferent dacă este vorba de prieteni sau familie, odată ce vor vedea mobilier nou în sufrageria dvs., vor reacționa probabil cu uimire. Fie că este vorba de o după-amiază sau de o vizită de familie extinsă de sărbători, noul mobilier va face aceste vizite și mai speciale.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Sursă foto fr si main: Photo by Sophia Kunkel on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri