30 Martie 2021 publicat în Casa-Gradina 25 share-uri

Într-un secol al vitezei, în care există o mulțime de sarcini care trebuie rezolvate de-a lungul zilei, este imposibil să trăiești fără a folosi o serie de aparate de uz casnic care să preia din responsabilitățile tale.

Datorită tehnologiei, ai acum posibilitatea să-ți cumperi o serie de electrocasnice care să te ajute să realizezi cu ușurință și comoditate anumite sarcini și care nu te costă o avere. În plus, utilizarea acestora nu doar că va fi excelentă pentru timpul tău, dar va reduce atât stresul, cât și agitația care pot apărea în anumite situații limită.

Mașina de spălat vase

O mașină de spălat vase este într-adevăr o salvare pentru multe case, mai ales acolo unde se gătește zilnic și sunt mai multe persoane. Astfel, după o cină cu familia, vei scăpa de acest stres și te vei putea bucura de momente liniștite alături de cei dragi. În afara faptului că economisesc timp, mașinile de spălat vase sunt și foarte ușor de folosit și, mai mult, s-ar putea să te trezești și cu facturi mai mici la apă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Uscător de rufe

Știi acele seri în care îți pregătești garderoba pentru serviciu și realizezi că una dintre cămășile tale favorite nu este spălată? Acum imaginează-ți că ai un uscator de rufe și, în maximum două ore, te poți bucura de bluza ta preferată curată și uscată. Dacă nu ai investit până acum într-un astfel de electrocasnic, este momentul să te gândești serios să faci o astfel de achiziție. Vei economisi timp prețios și nu vor mai exista situații limită pe care să nu le poți gestiona.

Aspiratoare robot

Tuturor ne-ar plăcea să închidem ușa casei și când ne întoarcem să fie ordine și curățenie. Dacă cu ordinea este un pic mai dificil, la capitolul curățenie ai posibilitatea să-ți cumperi un aspirator robot care să înceapă treaba în întreaga locuință imediat ce ai plecat de acasă. În zilele noastre, nu doar că acesta va aspira, dar există modele care spală chiar și podelele, îndepărtând eficient cele mai mici particule de praf. În plus, datorită evoluției în acest domeniu, ai posibilitatea să controlezi aspiratorul prin WI-FI sau să programezi sesiunile de curățat. Va fi excelent când vei ajunge acasă și totul va străluci.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Aparat de călcat vertical

Aparatele de călcat verticale și-au făcut apariția recent pe piața electrocasnicelor mici și au câștigat foarte repede apreciere, atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. Sunt foarte ușor de folosit și vei economisi timp la fiecare sesiune, mai ales că acestea se încălzesc foarte repede. În plus, vei scăpa de folosirea mesei speciale și vei putea pregăti hainele chiar pe umerașul pe care sunt aranjate. Aparatul de călcat cu abur este perfect pentru finisări rapide și precise, acesta fiind ideal pentru toate tipurile de țesături, chiar și pentru cele delicate precum mătasea.

Cafetiera digitală

Dimineața ta va începe perfect atunci când vei simți mirosul de cafea proaspătă venind din bucătărie. Îți garantăm că nimic nu te va binedispune mai tare decât să intri în bucătărie și să vezi cafea gata pregătită. Așadar, poate a venit timpul să renunți la cafetiera clasică și să investești într-una digitală, care îți va permite să programezi ora la care dorești ca băutura magică să fie gata.

5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Desigur, pe lângă cele cinci menționate mai sus, există alte electrocasnice care ne pot face viața mai ușoară, precum blenderul, cuptoarele inteligente, un multicooker sau mixer, toate acestea contribuind la realizarea treburilor casnice într-un timp mult mai scurt.

Sursă foto: De la Andrey_Popov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri