Simple și practice, fiarele de călcat cu aburi datează din anii 1940. La acea vreme, acestea erau folosite pentru remodelarea pălăriilor și erau destinate în special profesioniștilor.

Mai târziu, și mai ales în anii 1990, acest tip de fier a devenit mai accesibil, oferind în același timp modei o notă practică de ultimă oră. De atunci a intrat în viața oamenilor obișnuiți, datorită cercetării și dezvoltării unor dispozitive mai ușor de gestionat și din ce în ce mai puternice.

Inovator și portabil, aburul a revoluționat modul în care hainele sunt îngrijite zilnic. Vă ușurează viața, mai ales înainte de a merge la serviciu sau a unei întâlniri de ultim moment.

Schimbați modul în care priviți îngrijirea rufelor: indiferent dacă este vorba de igienizarea unui articol vestimentar, îmbunătățirea acestuia prin îndepărtarea cutelor sau împrospătarea unei ținute obosite, un fier de călcat vertical vă va revoluționa viața de zi cu zi. Folosită deja în lumea modei, confecțiilor și magazinelor de îmbrăcăminte, această tehnică vă oferă flexibilitate, oriunde vă aflați.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Măsuri de prim ajutor în caz de înec cu bol alimentar Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Ideea este să permiteți aburului să funcționeze fără ca dispozitivul dvs. să intre în contact cu elementul. Utilizând numai abur, aproape toate tipurile de țesături pot fi călcate și purificate: bumbac, viscoză și poliester, precum și cele mai delicate materiale, precum dantela, microfibra, cașmir sau mătase.

Materialele naturale, cum ar fi mătasea, angora și lâna, sau materialele pe bază de plante, cum ar fi inul și cânepa, sunt, de asemenea, mai potrivite pentru aburire decât călcare, care uneori este prea fierbinte. Designerii folosesc acest tip de fier pentru a-și reîmprospăta creațiile chiar înainte de a le dezvălui publicului la cele mai prestigioase prezentări de modă. Cu toate acestea, este recomandat să testați aburul pe o mică parte a obiectului pe care urmează să îl călcați, pentru a evita arderea sau deteriorarea acestuia.

Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

De asemenea, veți fi plăcut surprinși să descoperiți cât de ușor este să vă dezinfectați și să vă aburiți casa: de la perdele la fețe de masă, perne de canapea și scaune din țesătură, veți dori să încercați totul!

Pe lângă îngrijirea excepțională a îmbrăcămintei, un fier de călcat poate și dezinfecta. Elimină în mod fiabil 99,9% din viruși, germeni și bacterii reziduale din țesături și obiecte, fără substanțe chimice. Utilizarea acestuia pe verticală este la fel de eficientă pentru igienizarea hainelor și a casei.

Folosirea unui fier de călcat vertical este posibilă oriunde; tot ce aveți nevoie este aparatul potrivit, un suport și apă - nimic nu ar putea fi mai simplu. Alegeți un loc care vă va permite să vă deplasați ușor în jurul îmbrăcămintei. Luați aparatul și un umeraș. Puteți aburi direct pe obiect în timp ce țineți umerașul în mână. Când doriți să folosiți ambele mâini, folosiți suportul sau găsiți pur și simplu un cârlig pe spatele unei uși sau marginea unui dulap și atașați-vă umerașul de acesta.

Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Pentru a face experiența și mai rapidă și mai ușoară, suportul pentru fierul de călcat cu aburi este un accesoriu esențial pentru aparatul dvs. Datorită mobilității sale ușoare și designului ergonomic, vă permite să vă purificați și să vă aburiți hainele într-o clipită.

Sursă foto: by Nick de Partee / Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri