15 Ianuarie 2021 publicat în Casa-Gradina 13 share-uri

Dacă ești pasionată de amenajări interioare și dacă situația o impune sau efectiv ai nevoie de o schimbare, te poți apuca de reamenajarea casei. Nu te crampona de lipsa banilor, căci poți găsi soluții și poți transforma un spațiu chiar și apelând la câteva trucuri.

Pentru a contracara sau chiar a lupta cu efectele toxice ale izolării, despre care specialiștii spun că ar putea avea un impact chiar și în timp asupra psihicului, ar fi bine să îți găsești un scop, un proiect ale cărui beneficii să aducă o schimbare în bine în viața ta. Astfel ai putea să uiți de iritabilitate, furie, solitudine, tristețe și chiar lipsă de sens.

Deși se fac eforturi susținute pentru eradicarea virusului, tocmai această așteptare te poate influența negativ, chiar dacă până acum nu ai resimțit puternic efectele izolării. Astfel, dorindu-ți să ieși din casă, să scapi de telemuncă, să te întâlnești cu prietenele, poți fi de-a dreptul chinuită de nerăbdare și dezamăgire. Tocmai de aceea, așa cum menționam și anterior, un țel ar putea face diferența, menținându-te într-o zonă optimă a sănătății mintale și, implicit, emoționale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite

Începe cu un spațiu mic

Dacă ești pasionată de amenajări interioare și dacă situația o impune sau efectiv ai nevoie de o schimbare, te poți apuca de reamenajarea casei. Nu te crampona de lipsa banilor, căci poți găsi soluții și poți transforma un spațiu chiar și apelând la câteva trucuri. Îți amintești de acea emisiune de pe MTV în care o echipă de specialiști puneau laolaltă obiectele din locuințele a doi miri, înainte de a forma o familie, iar rezultatul era unul uimitor? Secretul consta doar în combinații, eventual achiziția unor accesorii și obiecte de decor noi. Începe cu baia, căci e un spațiu restrâns, frecventat zilnic, iar rezultatele imediate îți vor aduce satisfacția necesară pentru a continua demersul tău.

Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

În rândurile care urmează, îți prezentăm câteva recomandări de reamenajare a casei cu bani puțini:

Înlocuiește piesele uzate

Sursă foto: by Francesca Tosolini /unsplash.com

Dacă tot începi cu baia, uită-te în jur cu atenție și răspunde-ţi sincer la întrebările: „Mă simt bine aici? Ce aș putea schimba? Ce trebuie să înlocuiesc?”. De obicei, obiectele sanitare suferă cele mai mari transformări și grad de uzură, mai ales dacă au fost cumpărate în pripă sau „moștenite” odată cu achiziționarea apartamentului. Poți începe cu vas WC, unul nou, modern, eventual modular, fără picior, pentru a obține și mai mult spațiu. Totodată, dacă există plăci de faianță și gresie crăpate sau sparte, nu ezita să le înlocuiești.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube

Dacă nu îți permiți să le schimbi, poți apela la un truc: achiziționează un brâu colorat pentru faianță, schimbă obiectele de decor, încearcă să „umanizezi” spațiul cu o plantă rezistentă la umezeală, eventual câteva tablouri cu peisaj marin. De asemenea, cumpără corpuri variate de iluminat și fii atentă la distribuția luminii, căci are un rol esențial, inclusiv în ceea ce privește impresia de spațiu.

Recondiționează mobilierul

Dacă nu ai bani să cumperi o nouă canapea în sufragerie, poți înlocui husa sau chiar o poți îmbrăca în piele. Desigur, dacă optezi pentru a doua variantă, apelează la un specialist. Dacă ai obiecte de mobilier vechi în casă, poți să le recondiționezi, iar după etapa de abraziune și curățare, acestea pot fi vopsite sau transformate total cu ajutorul unui autocolant care imită lemnul.

Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Îți doresc timp…

Mai mult decât atât, oferta este atât de variată, încât poți să adopți un stil cu totul nou într-o cameră, de exemplu să faci conversia de la unul modern la altul vintage. În acest caz, obiectele de decor vor avea un rol esențial. Poți cumpăra tablouri vechi, un aparat telefonic retro, o mașină de scris de pe site-uri cu obiecte de antichități.

De asemenea, în ceea ce ține de bucătărie, o poți moderniza profitând de oferte la electrocasnice și reciclându-le pe cele vechi. Mulți retaileri au implementat programul „Rabla” și în acest sector, astfel încât la achiziționarea unui frigider nou îl poți vinde pe cel vechi, iar banii obținuți vor constitui o parte semnificativă din bugetul necesar.

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

Ceea ce ai de înlocuit total în casă cumpără online și profită la maximum de reduceri. Pune accent pe accesorii și obiecte de decor noi, de la draperii la huse de perne, fețe de masă, plante de interior.

Dacă vei ține seama de toate aceste recomandări, amenajarea locuinței nu doar că te va deconecta de la grijile zilnice, ci îți va deveni o reală sursă de bucurie.

Sursă foto fr si main: by Bench Accounting /unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri