Petrece timpul alaturi de copilul tau intr-un spirit eco, incurajandu-l sa invete cum sa aiba grija de el si de sanatatea lui.

Comunicat de presa

Zilele de vacanta s-au dus si a venit vremea sa ne pregatim pentru noi momente frumoase. Inceputurile sunt importante mai ales pentru cei mici, care pasesc acum nerabdatori si fascinati spre un nou an scolar. Le puteti starni curiozitatea si imaginatia in numeroase moduri, insa cea mai importanta cale este cea spre sanatate. Petrece timpul alaturi de copilul tau intr-un spirit eco, in care sa-l incurajezi sa invete cum sa aiba grija de el si de sanatatea lui.

1. Ajuta-l sa invete culorile distractiv si sanatos!

Soarele galben, cerul albastru si iarba verde il ajuta acum pe copilul tau sa invete sa colecteze separat deseurile. Invata-l pas cu pas unde trebuie sa arunce ambalajele noilor rechizite, pentru a afla cum poate avea grija de animalele si plantele lui dragi. Arata-i cum sa depuna corect deseurile la containerele colorate din oras, incepand cu separarea lor de acasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Pastreaza 3 cutii vechi, pe care sa le colorati in cele 3 culori: galben, albastru si verde, apoi asezati-le in casa. Copilul tau se va obisnui sa colecteze separat deseurile facand asocierea cu elementele din natura: soarele, cerul si iarba.

Containerul galben este pentru plastic si metal: PET-urile de la bauturile lui preferate, ambalajele de plastic de la dulciuri sau rechizite, caserola de la desertul lui favorit, doza de aluminiu de la suc.

Containerul albastru este pentru hartie sau carton: cutiile de carton de la jucarii sau pantofi, cutiile de lapte sau cutiile de bombone.

Containerul verde este pentru sticla: sticlele sau borcanele.

2. Dezvolta-i imaginatia si creativitatea!

Pregatirea pentru scoala poate fi mult mai interesanta daca il ajuti sa-si personalizeze eco rechizitele. Arata-i ca deseurile de la ambajale pot fi reutilizate si transformate in obiecte noi. Va puteti distra impreuna realizand diferite forme din hartie, plastic sau carton, pe care sa le aplicati apoi pe copertile caietelor, cartilor, pe penar sau pe creioane. Astfel il vei educa in spiritul bucuriei pentru lucrurile mici si vei contribui la dezvoltarea abilitatilor sale creative.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri