Petrece timpul alaturi de copilul tau intr-un spirit eco, incurajandu-l sa invete cum sa aiba grija de el si de sanatatea lui.

3. Invata-l sa iubeasca si sa protejeze natura!

Sfarsitul de saptamana devine mult mai important pentru copilul tau acum ca restul timpului este ocupat de scoala si teme. Petrece mai mult timp cu el in natura! Invata-l sa se bucure de jocurile in aer liber: de-a v-ati ascunselea, leapsa, jocurile cu mingea, gradinaritul, drumetiile, toate acestea il ajuta sa se dezvolte sanatos. Oriunde va aflati, nu uita sa-i explici copilului tau cat de importanta este curatenia si cum functioneaza ciclul resurselor naturale. Incurajeaza-l sa ocroteasca natura si astfel poate deveni un exemplu pentru prietenii lui.

In plus, starneste-i curiozitatea si motiveaza-l cu informatii interesante precum:

  • Stiai ca sticla are nevoie de 1.000.000 de ani pentru a se descompune in bucatele mici?
  • Fiecare tona de hartie reciclata salveaza 17 copaci?
  • Stiai ca este nevoie de un copac de 15 ani pentru a produce 700 de pungi de hartie?
  • Sticla poate fi reciclata la nesfarsit fara sa isi piarda din calitati?

Fii alaturi de copilul tau si ajuta-l sa scape de emotiile inceputului de an scolar. Experientele noi, distractia, sanatatea si creativitatea sunt in trend toamna aceasta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri