Arta Feng Shui promoveaza o serie de metode ce ne vin in ajutorul nostru, pentru a descoperi ce anume din mediul in care traim a daunat relatiei noastre. In cazul in care doresti sa afli daca relatia ta poate fi afectata sau daca exista potential Feng Shui pentru o despartire, te invitam sa parcurgi urmatorii 6 pasi.
4. Copiii sunt nefericiti? Verifica sectorul de vest!

Sectorul de vest este cel asociat copiilor. In cazul in care exista obiecte apartinand elementului Apa in aceasta arie, inclusiv baia sau dusul amplasat in zona de vest a baii, acest lucru poate avea repercusiuni asupra copiilor. Inmulteste obiectele specifice elementului Pamant, amplasand vaze din lut, pietre, obiecte din ceramica, copacei Feng Shui, imagini cu munti sau desert in partea de vest a livingului. Daca in aceasta zona se afla bucataria sau un semineu, poti sa apelezi atat la Apa, cat si la elementul Pamant.

5. Forma casei tale poate fi cauza problemelor.


Foarte multe locuinte au o forma neregulata si, prin urmare, ii lipsesc anumite sectoare. Acest lucru poate duce la probleme cu membrii familiei, in special in cazul in care lipseste sectorul barbatului, femeii sau al copiilor. Incearca sa regularizezi forma casei si stimuleaza sectoarele care lipsesc, activandu-le in interiorul livingului. Pentru sectorul de sud-vest (al dragostei, fericirii in cuplu, femeii), sectorul de nord-vest (al barbatului) sau sectorul de vest (cel al copiilor si al creativitatii), amplaseaza un glob.

6. Verifica sectorul central.


Sectorul central este o piesa critica in puzzle-ul iubirii in Feng Shui. Fara un sector central puternic, pot suferi atat relatiile, cat si sanatatea si bogatia. Foarte multe locuinte sunt construite cu un centru deschis, fapt ce duce la anularea lui si, implicit, la suferinta, divort si faliment, de asemenea. Acest sector este corespunzator elementului Pamant - ai in vedere ca in aceasta zona sa nu se afle copaci. Daca bucataria este amplasata in sectorul central, apeleaza la culorile specifice apei, precum albastru sau negru, si la obiecte ce apartin elementului Apa. In cazul in care o baie se afla in centru, atunci foloseste motive florale sau nuante de verde si maro.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Împreună în arte și simțiri

Foto homepage: Deposit photos

Foto interior: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri