Arta Feng Shui promoveaza o serie de metode ce ne vin in ajutorul nostru, pentru a descoperi ce anume din mediul in care traim a daunat relatiei noastre. In cazul in care doresti sa afli daca relatia ta poate fi afectata sau daca exista potential Feng Shui pentru o despartire, te invitam sa parcurgi urmatorii 6 pasi.

Relatiile, de cele mai multe ori, sunt foarte complicate, din diferite motive. Adesea ne folosim de relatii pentru a ne defini pe noi insine; cautam acea conexiune perfecta cu persoana iubita, in speranta ca vom avea parte de o poveste frumoasa, pana la adanci batraneti. Insa, atunci cand relatia cu partenerul nu pare sa mai fie roz, este timpul sa aruncam o privire asupra mediului din jurul nostru, pentru a afla daca exista vreo cauza pentru aceasta situatie. Arta Feng Shui promoveaza o serie de metode ce ne vin in ajutorul nostru, pentru a descoperi ce anume din mediul in care traim a daunat relatiei noastre. In cazul in care doresti sa afli daca relatia ta poate fi afectata sau daca exista potential Feng Shui pentru o despartire, te invitam sa parcurgi urmatorii 6 pasi.

1. Lipseste vreunul dintre voi de acasa?


In Feng Shui, partea de nord-vest este sectorul destinat barbatului, iar cea de sud-vest este sectorul femeii. Daca oricare dintre aceste sectoare lipseste, este posibil ca fie barbatul, fie femeia sa lipseasca de asemenea, spre exemplu, sa isi petreaca majoritatea timpului la serviciu. Un exemplu in acest sens este povestea unui cuplu, caruia i-a lipsit coltul de nord-vest al locuintei, intrucat sotul calatorea des sau lucra ore suplimentare. Dupa ce s-au mutat intr-o locuinta noua, sotul a inceput sa isi petreaca noptile acasa, iar casatoria lor a fost, astfel, salvata.

2. Este vreo toaleta amplasata in sectorul barbatului sau al femeii?

Avand toaleta amplasata in zona de nord-vest sau de sud-vest a locuintei poate duce la aparitia problemelor intr-o relatie.

Fie va aparea oboseala, fie problemele de sanatate, sau barbatul ori femeia va fi suprasolicitat(a) si subapreciat(a). Daca aceasta situatie iti este familiara, asigura-te ca intaresti coltul de sud-vest sau nord-vest a livingului, pentru a atrage energia pozitiva asupra persoanei in cauza. Dupa aceea, ai in vedere si baile din aceste zone - amplaseaza o planta in coltul de sud-vest al baii sau elemente in nuante de albastru in nord-vestul baii. Acest lucru va alunga energia negativa.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior


3. Exista probleme cu intreaga familie?


Verifica sectorul de est al locuintei si al livingului. Zona de est este sectorul relatiilor cu familia. Daca, de exemplu, exista o toaleta in zona de est a casei tale, amplaseaza elemente rosii sau vopseste peretii cu aceasta culoare. De asemenea, poti decora incaperea in alb si cu accente metalice. Nuantele de rosu si culorile metalice alunga energiile negative provenite de la toaleta amplasata in sectorul de est. Daca exista un semineu, atunci amplaseaza deasupra acestuia o fotografie cu apa, pentru a "ineca" focul ce ar putea dauna relatiilor cu familia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri