Bucataria este locul in care ne petrecem tot mai mult timp, gatind sau distrandu-ne alaturi de prieteni si familie, de aceea spatiul trebuie sa reflecte stilul nostru de viata. In functie de liniile de design ale locuintei si, mai ales, ale bucatariei, ne putem alege si stilul aparaturii electrocasnice.

Bucataria cu design vintage

Designul bucatariilor cu accent pe look-ul retro este tot mai popular, el implicand o atentie deosebita pentru materialele utilizate. Se foloseste foarte mult lemn, iar culoarea peretilor trebuie sa fie una de inspiratie vintage – tonuri de verde jad, crem, rosu.

In mobila, cel mai bine se integreaza electrocasnicele incorporabile cu un look vintage, dar cu functii de ultima ora. Majoritatea producatorilor ofera astfel de cuptoare, plite sau hote care reproduc imaginea electrocasnicelor vechi.

Acest tip de electrocasnice sunt create pornind de la formele si materialele trecutului, avand un design cald, cu tenta traditionalista, dar oferind tot confortul tehnologiei moderne. Elemente precum ceas analogic sau culori precum rosu burgund, avena sau alb cu accent old scot in evidenta cuptorul, spre exemplu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Atmosfera din trecut este recreata atat prin design, cat si prin preocuparea pentru gatitul sanatos, de aceea puteti opta si pentru includerea in bucatarie a unui cuptor cu aburi.

Pe langa avantajele care tin de o dieta sanatoasa, aparatele de gatit cu aburi ofera si o serie de avantaje: mai putin timp pentru pregatirea mesei, mai mult timp pentru familie si valorile personale ale stilului nostru de viata.

Aparatele de gatit cu aburi pot fi de mare ajutor chiar pentru un meniu complet, cosurile multiple permitand prepararea in acelasi timp a mai multor feluri de mancare.

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri