Expertul Garbo in Feng Shui ne vorbeste despre cum putem face din munca o placere si cum putem atrage succesul amenajand biroul in stil Feng Shui.
Fondatorul Feng Shui Barnett & Partners, arhitectul CRISTINA GROZA, este Maestru Feng Shui si Coloanele Destinului acreditat international de IFSA ( International Feng Shui Association) , lector si instructor autorizat Raymond Lo.
Pentru experienta din cele doua domenii, arhitectura si Feng Shui, Cristina se bucura de recunoastere in tari din Europa (printre care Italia, Germania, Franta, Spania), cat si in Asia (Thailanda, Singapore, China) sau Africa (Egipt), zone in care in decursul anilor a realizat proiecte de consultanta Feng Shui. Cristina Groza a si lucrat alaturi de Maestrul Lo la diferite cazuri in Singapore, Thailanda si China, unde au avut proiecte pentru diverse corporatii, lanturi de magazine sau locuinte private.

Cristina Groza este singurul specialist Feng Shui din Romania care a devenit membru AIFS (Asociatia Internationala de Feng Shui), la recomandarea Maestrului Lo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Arhitect Cristina Groza

www.fengshui-bp.ro/

Expert Garbo

Amenajarea biroului in stil Feng Shui

Avem mereu grija ca spatiul in care locuim sa fie cat mai primitor, mai confortabil, mai armonios. Il amenajam cu gust, suntem atenti la mobilierul si obiectele decorative pe care le achizitionam si, nu in ultimul rand, ne straduim, pe cat posibil, sa respectam cateva reguli de baza in amplasarea lor. Tinand seama de principiile stiintei ancestrale Feng Shui, ne este mai usor sa atingem plenitudinea fizica, psihica si sufleteasca prin amenajarea corecta a spatiului in care locuim.

Insa Feng Shui-ul ne poate ajuta sa ne canalizam mai bine energiile si sa fim mai eficienti si la birou. La urma urmei, chiar daca pare greu de crezut, stresul pe care il resimtim nu o data la locul de munca nu are legatura doar cu seful sau colegii, ci si cu modul in care este amenajat spatiul in care ne desfasuram activitatea si cu energiile pe care le activeaza obiectele din jurul nostru. Cristina Groza, Maestru Feng Shui acreditat international de catre AIFS (Asociatia Internationala de Feng Shui), fondatorul Feng Shui Barnett & Partners, ne explica ce este si cum functioneaza Feng Shui-ul la birou, fie ca este vorba despre biroul de acasa, fie ca este vorba de cel de la serviciu.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri