Iata 6 lucruri pe care orice femeie care adora eleganta si rafinamentul trebuie sa le aiba in living:

Livingul este, de departe, cea mai importanta camera a locuintei, deoarece este cea mai circulata incapere atat de catre proprietari, cat si de catre musafiri.

Un living primitor si foarte luminos este visul fiecarei femei care poarta eleganta in suflet. Atunci cand doresti sa amenajezi incaperea, nu conteaza marimea spatiului pe care il ai la dispozitie, ci modul in care alegi mobila si combini piesele de mobilier, culorile in care imbraci incaperea si personalitatea pe care i-o dai.

Iata 6 lucruri pe care orice femeie care adora eleganta si rafinamentul trebuie sa le aiba in living:

1. O masuta de cafea

Masuta de cafea este unul dintre elementele principale care compun design-ul interior al unui living. Mai precis, aceasta atrage privirile prin ceea ce se afla pe ea: flori, rame cu fotografii de suflet sau un element decorativ cu incarcatura simbolica. Conform homedit.com, masuta de cafea este acel detaliu care coaguleaza toate elementele componente ale livingului si face ca incaperea sa fie completa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

2. Un set de mobila pentru living

Atunci cand alegem mobila pentru living este foarte important sa ne orientam catre un set complet de mobilier. Un astfel de set incapsuleaza o armonie greu de obtinut daca elementele sunt achizitionate separat, au stiluri si culori diferite. In plus, pe piata exista nenumarate modele de mobilier pentru living care se potrivesc si celor mai exigente dorinte si care pot crea o atmosfera relaxanta in cea mai circulata incapere a casei, dupa cum vedem la elvila.ro.

3. Plante

Un studiu comportamental numit „The Home Ecology of Flower Study”, coordonat de specialistul Nancy Etcoff din cadrul Harvard Medical School, a aratat ca florile influenteaza starea de compasiune, elimina anxietatea si ofera privitorilor energie si fericire, conform growernews.co.nz.

4. Obiecte personale

Obiectele personale spun intotdeauna ceva despre trecutul nostru si despre istoria noastra familiala. In plus, ele fac parte si din istoria noastra emotionala, sunt amuzante sau ne leaga de intamplari fericite din trecut.

5. Perne decorative si confortabile

Pernele mari, decorative se pot transforma cu usurinta in obiecte utile si confortabile, atunci cand dorim sa ne relaxam sau cand avem musafiri. Patul, decorat cu perne, ar trebui sa fie o adevarata oaza a locuintei noastre, asa cum subliniaza si elledecor.com.

6. Rafturi cu obiecte si carti

Alege unul dintre peretii livingului pentru a amplasa rafturi care sa gazduiasca obiecte inspirationale si cartile preferate. In acest fel, livingul va capata si mai multa personalitate, iar incaperea se va transforma intr-un adevarat altar al fericirii si al relaxarii, asa cum ti-ai dorit intotdeauna sa fie.

Foto: Creative Commons


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri