Acum mai mult ca oricand, se mizeaza pe un mix de elemente iesite din tipare, pe accentuarea culorilor specifice stilului marinaresc, dar si pe combinatii futuriste de piese de mobilier sau materiale.

Temperaturile caniculare inseamna tot atatea motive pentru a te gandi la spatii racoroase, la briza marina sau mai bine zis la linistea interioara pe care doar marea ti-o ofera. Daca vrei sa te bucuri de clipe de vacanta chiar la tine acasa, fara sa fii nevoit sa-ti prelungesti zilele de concediu, lasa-te purtat de inspiratie si porneste in aventura de a-ti transforma propria casa in oaza de relaxare mult visata.

Atunci cand vine vorba de design interior, creativitatea nu are limite. Galeriile Noblesse iti pun la dispozitie cele mai originale idei si piese de mobilier in stil navy, din colectiile ,,Marine” si „Vecchia Marina”astfel incat bunul gust, confortul si relaxarea sa formeze ambianta perfecta.

De la clasicele dungi orizontale, ancore, combinatii de alb-bleumarin, pana la corpuri de iluminat care imita bronzul si alama, da frau liber imaginatiei si cu ajutorul celor mai buni profesionisti, rezultatul poate fi unul pe masura asteptarilor si nevoilor tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Acum mai mult ca oricand, se mizeaza pe un mix de elemente iesite din tipare, pe accentuarea culorilor specifice stilului marinaresc, dar si pe combinatii futuriste de piese de mobilier sau materiale.

Cei care doresc sa aduca un aer proaspat „acasa”, dar si cei care detin locuinte de vacanta sau se afla in pana de idei pot opta pentru nuantele predominante de alb, auriu si albastru. Acestea pot fi imbinate cu accente usoare si discrete de rosu, care sa puna in valoare atmosfera creata.

Folosirea lambriului din lemn exotic pe suprafata peretilor si accesorizarea acestuia cu simboluri marinaresti reprezinta o varianta pe care trebuie sa o luati in calcul daca doriti sa oferiti incaperii un aer usor avangardist.

Daca va plac nodurile marinaresti, cosurile impletite sau corpurile de iluminat asemanatoare felinarelor de la bordul navelor sau va doriti sa decorati camera copiilor original, asemenea unor mici nave, accesoriile si piesele de mobilier din colectiile „Marine” si „Vecchia Marina”reprezinta sursa potrivita de inspiratie.

S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Tendinte si foto oferite de Galeriile Noblesse


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri