29 Februarie 2012 publicat în Casa-Gradina 877 share-uri

Spiritualitatea budista ne invata ca prin Feng Shui putem sa avem parte de noroc, iubire si armonie in relatie. Tu ce simbol crezi ca ti se potriveste cel mai bine?

Atunci cand ne folosim de aceste monede chinezesti in interes personal, putem sa le purtam, tot in numar de trei, in geanta sau in portofel.

Un mod excelent de a avea parte de noroc este sa atarnam Monedele Antice Chinezesti de manerele interioare ale usii din caminul nostru.

Monedele Antice Chinezesti sunt aducatoare de noroc si atunci cand le oferim in dar. Actul daruirii este in sine aducator de noroc, iar alaturi de monede ne dubleaza sansele sa avem o viata fericita! Putem de asemenea sa adaugam trei monede chinezesti la cadourile pe care le facem prietenilor buni atunci cand isi sarbatoresc ziua de nastere.

Cainii Fu din Mitologia Chineza

Cainii Fu (sau Shi) sunt creaturi mitice protectoare, jumatate leu, jumatate dragon.

In credinta traditionala din China, Cainii Fu sunt un simbol protector. Ei simt intentiile celor care sunt in preajma lor si le transmit ganduri bune pentru a-i influenta sa faca doar lucruri benefice pe “teritoriul” lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Credinte Feng Shui chinezesti:

Pozitionand statuete cu Cainii Fu la intrarea in biroul sau casa noastra vom avea protectie divina impotriva energiilor negative sau a oamenilor cu intentii rele. Raul nu va putea astfel sa intre in spatiul nostru de lucru sau relaxare deoarece la usa principala vor trona Cainii Fu.

Sursa foto: Scott Andreson

Papagalii Amorezi (Lovebirds), simbol antic al iubirii

Papagalii Amorezi sunt un simbol chinezesc al iubirii si al devotamentului in relatie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri