29 Februarie 2012 publicat în Casa-Gradina 877 share-uri

Spiritualitatea budista ne invata ca prin Feng Shui putem sa avem parte de noroc, iubire si armonie in relatie. Tu ce simbol crezi ca ti se potriveste cel mai bine?

In restaurante sau magazine este recomandat sa existe statuete ori ilustratii cu Dragonul Chinezesc, bineinteles pe partea estica a peretilor, pentru amplificarea energiilor Yang.

Bambusul, simbol al evolutiei si norocului

Bambusul este considerat un simbol norocos in Astrologia Chinezeasca.

Bambusul reprezinta evolutia in relatie, cariera, sectorul financiar, viata in general. Se spune despre el ca imbunatateste energiile Chi pozitive si indeparteaza toate energiile negative din orice spatiu.

Credinte Feng Shui chinezesti:

Bambusul poate fi asezat in locul in care lucram (planta in sine sau un tablou cu acesta) pentru a aduce energii pozitive, pentru a ne ajuta sa evoluam in cariera si pentru a avea parte de noroc in capitolul profesional, dar si personal, in relatia cu semenii!

Monedele Antice Chinezesti aducatoare de noroc

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Monedele Antice Chinezesti sunt legate intre ele cu o panglica rosie pentru a activa esentele aducatoare de noroc.

Credinte Feng Shui chinezesti:

Monedele Antice Chinezesti pot fi atarnate pe usi (in interior) si trebuie intotdeauna sa fie in numar de trei, sase, sapte sau opt deoarece aceste numere sunt considerate aducatoare de noroc!

Pentru a avea noroc in afaceri trebuie sa legati cu o panglica rosie trei monede si sa le puneti intr-un plic rosu cat mai aproape de calculator sau casa de marcat. Nu numai ca veti dobandi abilitati excelente de comunicare, dar va veti mari si veniturile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri