Daca te gandesti sa faci o schimbare in cariera, arunca o privire si peste recomandarile noastre in functie de zodia sub care te-ai nascut.
Berbec

Mediul de lucru in care lucrezi trebuie sa fie cat mai competitiv. Ai putea fi foarte buna in vanzari, mai ales daca esti motivata prin comision. Publicitatea si PR-ul sunt de asemenea optiuni. Ai putea de asemenea sa lucrezi in armata sau in politie.

Taur

Nu iti schimbi jobul prea des, pentru ca iti place sa ai o cariera solida si un job care sa iti ofere stabilitate. La tine functioneaza mai ales motivatia intrinseca si ai prefera un job alaturi de un colectiv unit, decat un job cu un mediu de lucru mai putin placut, dar cu beneficii materiale mai mari. Ti se potriveste domeniul bunurilor de lux. Ai vocatie oratorica, asa ca orice job care iti poate pune in evidenta aceasta calitate, ti s-ar potrivi.

Gemeni

Nu prea iti place sa lucrezi peste program, dar esti extrem de eficienta. Te descurci exceptional in situatii de criza si iti plac joburile unde esti stimulata intelectual. Poti fi o buna profesoara, scriitoare sau poti lucra in domeniul relatiilor cu publicul.

Rac

Iti place sa ai grija de cei din jur, asa ca orice job care implica lucrul cu copiii, batranii sau persoane defavorizate iti place. Ti s-ar potrivi de asemenea un job in resurse umane, pentru ca esti diplomata, plina de tact si esti o persoana de incredere. Pe de o parte esti indreptata catre social, dar pe de alta parte ai o abilitate innascuta de a... face bani. Ai putea lucra intr-o banca, in asigurari sau in brokeraj.

Leu

Esti creativa, entuziasta, dinamica. Ai putea lucra in show biz sau datorita bunului gust innascut ai putea deveni decorator de interior. Ai putea fi un medic bun sau un avocat. Ai nevoie de un job care sa iti ofere prestigiu.

Fecioara

Esti perfectionista, atenta la detalii si ai gandire analitica. Un job in cercetare sau sociologie ti s-ar potrivi manusa.

Balanta


Esti un diplomat innascut si esti foarte sociabila. Ti s-ar potrivi un job care sa implice negocieri, medieri. Ai putea de asemenea sa te gandesti la o cariera de avocat.

Scorpion


Iti doresti o cariera care sa te stimuleze. Ai putea sa lucrezi in politie, in cadrul serviciilor secrete sau ai putea fi un avocat bun
Kudika Tarot

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri