Care sunt previziunile astrologice pentru anul acesta in sectorul carierei si al banilor?
Berbec
Esti pe val si ai mari sanse sa fii observata de superiori. Vei avea parte de o evolutie fulminanta, fie ca este vorba despre promovari sau de schimbarea locului de munca. Te vei gandi serios la viata ta profesionala, cu atat mai mult cu cat exista numeroase presiuni in familie. Vei dedica foarte mult timp carierei, asa ca s-ar putea sa fie unele probleme in viata personala.
Intrucat te asteapta schimbari majore, te vei gandi foarte mult la viata ta profesionala si uneori te vei lasa coplesita de indoiala. Nu este cazul, nu trebuie sa dai inapoi acum. La capitolul finante stai relativ bine, iar castigurile suplimentare nu vor intarzia sa apara.
Taur
Anul 2008 este un an foarte norocos pentru nativii acestei zodii. Taurii vor avea foarte multe oportunitati, indiferent daca au propria afacere sau daca sunt angajati. Banii vor veni rapid anul acesta si vei avea parte numai de surprize placute.
Norocul ni-l mai facem si cu mana noastra, asa ca va fi nevoie si de multa munca, dar aceasta va fi pe deplin rasplatita si chiar mai mult decat te-ai fi asteptat. Vor fi numeroase presiuni, dar cu ajutorul lor vei reusi sa iti pui in valoare potentialul.
Cele mai multe oportunitati vor aparea abia incepand cu luna mai. Pana atunci vor fi numeroase suisuri si coborasuri, dar vei iesi mereu in castig. Din noiembrie nu este recomandat sa faci investitii majore sau sa iti schimbi jobul, pentru ca ai sanse mari sa pierzi.
Gemeni
Vei avea mult noroc si nici nu este nevoie de eforturi foarte mari. Totul pare a ti se cuvine acum si te vei bucura din plin de rezultatele muncii tale. In septembrie va avea loc cea mai importanta mutare profesionala din acest an.
Daca ai propria afacere, atunci anul 2008 va fi unul dintre cele mai prospere de pana acum. Te vor ajuta foarte mult parteneriatele.
Ianuarie va fi singura luna stresanta a anului. Te vei confrunta cu mai multe provocari, competitia va fi destul de mare, dar odata cu terminarea lunii, vei fi mai relaxata.
Rac
Anul acesta va fi unul plin din punct de vedere profesional. Va trebui sa muncesti mult, iti vei impune standarde mult mai inalte si vei reusi. Norocul nu este de partea ta, dar vei putea compensa prin dinamism, perseverenta si dedicatie. Vei fi mai cheltuitoare in prima jumatate a anului, dar din vara, totul iti va merge mai bine.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri