7 Decembrie 2022 publicat în Cariera 12 share-uri

Menținerea echilibrului dintre viața personală și cea personală este foarte importantă pentru sănătatea și bunăstarea fiecărei persoane. Este important să știi să îți setezi anumite limite, astfel încât să poți diferenția eventualele probleme ce pot apărea în cele două planuri ale vieții și să nu permiți ca acestea să se intersecteze.

Menținerea echilibrului dintre viața personală și cea personală este foarte importantă pentru sănătatea și bunăstarea fiecărei persoane. Este important să știi să îți setezi anumite limite, astfel încât să poți diferenția eventualele probleme ce pot apărea în cele două planuri ale vieții și să nu permiți ca acestea să se intersecteze. În cele ce urmează, îți vom explica pe scurt cum poți construi echilibrul dintre viața personală și cea profesională.

De ce este important să păstrezi un echilibru între profesional și personal?

În ultimii zeci de ani, locul de muncă a devenit mai mult decât o modalitate prin care oamenii își pot asigura traiul de zi cu zi. Astfel, îți poți alege o carieră care să te mulțumească și să te împlinească, iar, în același timp, îți poți asigura venitul necesar unui trai foarte bun. Cu toate acestea, există o limită foarte fină între viața personală și cea profesională care, dacă este încălcată, poate aduce numeroase neplăceri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum să alegi componente pentru baia ta

Indiferent cât de mult ți-ar plăcea locul de muncă, domeniul în care lucrezi și oricare ar fi ascensiunea ta pe plan profesional, ar trebui întotdeauna să îți faci timp și pentru viața personală. Găsește timp pentru lucrurile care te definesc ca om, pentru hobby-urile tale și pentru cei dragi. În acest fel, vei putea avea performanțe mult mai bune și la locul de muncă. Unele persoane nu mai reușesc să separe cele două planuri și aduc acasă problemele de la muncă sau lasă viața personală să o afecteze pe cea profesională.

Echilibrul trebuie susținut și de către angajator

Echilibrul dintre viața personală și cea profesională ar trebui susținut și de către angajator. Un loc de muncă în care este promovat un stil de viață sănătos, din toate punctele de vedere, va avea beneficii atât pentru angajați, cât și pentru companie.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Din fericire, în ultima perioadă, lucrurile par să se îndrepte în direcția cea bună, dar tot mai mulți dezvoltatori imobiliari încurajează, prin business park-urile construite, echilibrul dintre job și viața personală. Astfel, oferă companiilor un bun start pentru ca, la rândul lor, să le asigure angajaților cele mai bune condiții.

Unul dintre acești dezvoltatori este antreprenorul Liviu Tudor, care a adus în România un nou concept de real estate. Cel mai nou proiect din portofoliul Genesis Property este YUNITY Park. Numele provine de la termenul „community”, iar întregul concept înglobează noi facilități pentru tendințe de lucru și viață urbană ale viitorului.

Un spațiu de lucru al viitorului regândește experiența de lucru. Astfel, oamenii vor avea ocazia să se dezvolte atât personal, cât și profesional și vor veni la lucru cu drag. Un business park ce oferă posibilități de relaxare, cât mai multe spații verzi în care pauzele sunt petrecute cu drag și activități pe care angajații le pot desfășura înainte sau imediat după terminarea programului de lucru.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube

Beneficiile oferite de YUNITY Park sunt următoarele:

  • oportunitatea pentru angajați de a păstra mai ușor echilibrul dintre viața personală și cea profesională;
  • o pădure urbană ce va deveni atât spațiu de relaxare, cât și spațiu pentru diverse evenimente, experiențe recreative și care va oferi posibilitatea de a lucra în aer liber;
  • o terasă exterioară versatilă, cu un food hall de 4.000 de metri pătrați;
  • numeroase zone destinate interacțiunilor profesionale și socializării în timpul liber;
  • spații de co-working și co-living;
  • un centru modern de conferințe cu o capacitate de 540 de locuri;
  • o cafenea-restaurant cu 190 de locuri;
  • zone de divertisment;
  • zone de fitness.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele oferite de către YUNITY Park în încercarea de a ajuta angajații să păstreze mai ușor echilibrul dintre viața personală și cea profesională.

Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Așadar, dacă vrei să ai o viață fericită și împlinită, învață să setezi limite între personal și profesional și alege o companie ce încurajează un stil de lucru modern, într-un business park al viitorului, așa cum este YUNITY Park.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri