24 Martie 2022 publicat în Cariera 1 share-uri

Te așteptăm pe 5 aprilie, la Hotel Sheraton, Sala Platinum, la unul din cele mai importante evenimente din România dedicate pieței muncii.

După doi ani de restricții dure impuse de pandemie, Wall-Street.ro te invită să te revezi față în față cu specialiștii din piața muncii, în cadrul celei de-a unsprezecea ediții a evenimentului HR 2.0. - Preparing for the Future of Work. Te așteptăm pe 5 aprilie, la Hotel Sheraton, Sala Platinum, la unul din cele mai importante evenimente din România dedicate pieței muncii. Înscrierea și participarea sunt gratuite!

Fără îndoială, criza sanitară s-a simțit ca un roller coaster pentru angajatorii și angajații de pretutindeni. Deși nu există precedent pentru un asemenea stil de muncă, modul de lucru hibrid s-a impus ca fiind o constantă mult așteptată atât de angajatori, cât și de echipele lor.

Flexibilizarea programului de lucru și posibilitatea muncii de la distanță generate de contextul acestor ultimi doi ani au remodelat perspectiva salariaților asupra propriului loc de muncă, determinându-i să-și reconsidere prioritățile. Piața muncii este deja marcată de o mobilitate vizibil mai ridicată comparativ cu 2021, ceea ce dă bătăi mai mari de cap recrutorilor și managerilor în a găsi oamenii potriviți pentru joburile puse la dispoziție. „Marea demisie” este un trend care începe să se resimtă tot mai mult și pe piața locală, în timp ce angajatorii trebuie să găsească noi modalități de a-i reține.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Cum ne pregătim pentru viitorul muncii și cum asigurăm un parcurs profesional prosper pentru toți angajații? Cum pot angajatorii să atragă talente cheie, în timp record pentru a-și susține creșterile la nivel de business? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vom găsi răspunsuri împreună, la HR 2.0 Preparing for the Future of Work.

Aflăm împreună cum poate România să atragă mai mulți specialiști și cum poate să rețină mai eficient talentele care fac din munca lor un loc mai bun pentru generațiile viitoare. Aducem în fața voastră cele mai importante voci din industrie, alături de care dezbatem problemele reale ale forței de muncă.

Iată ce vei afla la HR 2.0 Preparing for the Future of Work

  • Cele mai importante modificări legislative din 2022 care au un impact în piața locală a muncii;
  • Cum adaptăm politica de salarizare la evoluția și dinamica pieței muncii și economiei;
  • Cum va atrage România personal pentru a duce la bun sfârșit proiectele din PNNR;
  • Fenomenul marilor demisii. Cum reținem angajații valoroși;
  • Ce beneficii extrasalariale mai au un impact real pentru angajați;
  • Reconfigurarea spațiilor de lucru, în acord cu realitatea muncii din 2022;
  • Cum transformă inițiativele de employer experience cultura organizațională.

Speakeri eveniment:

Împreună în arte și simțiri Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli
  • Oana Țoiu, Membru Comisia pentru Muncă și Protecție Socială Camera Deputaților
  • Cristina Săvuică, Chief Happiness Officer Lugera The People Republic
  • Sorin Faur, Specialist HR și fondator Academia de HR
  • Adina Nanu, Director Resurse Umane si Transformare la Auchan România
  • Alina Ștefan, CEO Salarium
  • Lucia Brădean Iliescu, Country HR Manager Continental România
  • Andrei Crețu, co-fondator Pluria
  • Monica Mardare, Director HR Luxoft România
  • Dana Dobrescu, Corporate & Government Affairs Manager Mondelēz România

Mai multe detalii despre agenda și speakerii din cadrul evenimentului, poți consulta AICI. Lista va fi completată și cu alte numele importante din domeniu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi tendințe din piața muncii, vino pe 5 aprilie la Hotel Sheraton, Sala Platinum, începând cu ora 10:00. Evenimentele noastre se desfășoară și online în platforma de evenimente virtuale IC Events. Dacă alegi participarea în sala de eveniment ai acces și la platforma online. Participarea este gratuită!

Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

HR 2.0 Preparing for the Future of Work este un eveniment realizat de wall-street.ro și sponsorizat de Lugera-The People Republic, Philip Morris România, Pluria, Salarium, Nespresso, Servier, Mondelēz România, Regina Maria, iar ca Supporting Partner, avem alături eJobs.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri