9 Noiembrie 2021 publicat în Cariera 6 share-uri

Atunci când vine vorba de locul de muncă, sunt foarte multe aspecte care îți influențează motivația, starea de spirit și productivitatea. De aceea, ca să te asiguri că ai găsit jobul potrivit pentru tine, care te mulțumește din toate punctele de vedere, trebuie să ții cont de anumite criterii.

Așadar, iată câteva sfaturile utile cu ajutorul cărora să iei cea mai bună decizie cu privire la jobul pe care ți-l dorești.

Investiții în educația ta

În primul rând, viitorul tău angajator trebuie să îți pună la dispoziție diverse cursuri de specializare și traininguri specifice domeniului tău de activitate, ca să poți evolua profesional. Datorită noilor cunoștințe acumulate, vei putea primi pe mână proiecte complexe, iar astfel, vei putea să îți îmbunătățești CV-ul și să îți completezi portofoliul, deci vei avea mai multe șanse să avansezi în carieră și să obții un salariu mai mare. În plus, odată ce înveți mereu lucruri noi din punct de vedere profesional, o să eviți rutina și o să devii mai eficientă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Cine este Diana Micu, expertul în imobiliare, care îți spune cele mai sincere previziuni în materie de proprietăti 

Beneficii din partea companiei

Pe lângă cursuri, angajatorul poate să îți mai ofere și alte beneficii, ca să se asigure că vei fi productivă și că vei rămâne motivată. De exemplu, în funcție de performanțele tale profesionale, poate să îți ofere bonusuri de performanță sau o mărire salarială. De asemenea, un alt beneficiu extrasalarial de care te poți bucura sunt tichetele de masa. Astfel, nu va mai trebui să scoți bani din buzunarul propriu pentru prânz, atunci când te afli la muncă. În plus, companiile îți mai pot deconta transportul, pot să îți ofere zile suplimentare de concediu, vouchere de vacanță sau să îți pună la dispoziție abonamente la săli de fitness ori la clinici private de sănătate.

Program de muncă flexibil

Un alt beneficiu pe care-l mai poți obține este un program flexibil de muncă, mai precis, posibilitatea de a lucra din confortul propriei locuințe, fie o zi sau mai multe pe săptămână, fie full time. Totuși, ar fi bine să îi precizezi de la bun început viitorului angajator că îți dorești să lucrezi de acasă. În plus, poți să îi oferi argumente cu ajutorul cărora să ți se îndeplinească această dorință. De exemplu, că vei da un randament crescut față de munca prestată de la birou ori că nu vei mai consuma resursele companiei odată ce vei munci de acasă.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Atmosfera în echipă

Un alt aspect important este atmosfera de care este ideal să ai parte în echipa cu care lucrezi. De aceea, înainte să iei decizia finală și să accepți jobul respectiv, trebuie să faci o verificare minuțioasă cu privire la valorile și misiunea companiei respective. Angajatorul trebuie să te asigure că vei avea parte de un mediu de lucru plăcut (unde colegii sunt sociabili), de o perioadă de adaptare și de ajutor profesional atunci când întâmpini o dificultate. Drept urmare, asigură-te că nu vei lucra într-un mediu tensionat, în care vei fi mereu stresată sau nu vei fi apreciată din punct de vedere profesional și personal. Dacă încă de la interviul de angajare simți că ceva nu este în regulă cu firma respectivă ori ai îndoieli, indiferent de beneficiile primite, indicat ar fi să explorezi și alte opțiuni care rezonează mai bine cu valorile tale.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine? MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE

Acestea sunt doar câteva dintre criteriile de care să ții cont atunci când îți dorești un loc de muncă ideal. Important e să fii sinceră cu viitorul angajator și să îi prezinți așteptările tale încă de la interviul de angajare. Apoi, trebuie să analizezi beneficiile pe care ți le oferă, iar astfel să analizezi ce impact vor avea atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Gândește-te ce contează cu adevărat pentru tine. De exemplu, chiar dacă ai parte de un volum mare de muncă, poate te motivează pachetul salarial. Pe de altă parte, poate pentru tine nu primează banii, ci să faci ce-ți place și să ai parte de flexibilitate când vine vorba de job. Tu știi cel mai bine ce îți dorești.

Sursă foto: By Minerva Studio /Shutterstock

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri