Nu e niciodata prea tarziu sa iti cultivi talentul nativ, aplecarea, chemarea sau pasiunea din copilarie. Un vis mai vechi poate deveni realitate la orice varsta.

De asemenea, exista multe centre in care poti sa iti dezvolti multe abilitati. Asa cum spuneam, vocatia te poate scoate din starea de disconfort, de inutilitate ca nu lucrezi in mediul in care ti-ai fi dorit, urmand sau incercand sa realizezi ceea ce iti doreai si doresti.

Foto: Ase / Shutterstock.com

Un exemplu ar fi cei care reusesc sa isi urmeze visul si chemarea interioara fiind autodidacti si invatand singuri. Internetul este o sursa inepuizabila de idei si vine in ajutorul internautilor cu multe tutoriale (de aranjamente florale, de cum se incondeiaza ouale de Paste etc). Mai mult de atat, exista si adevarate comunitati de oameni care au invatat tehnici precum quilling (tehnica prin care se ruleaza benzi de hartie si cu care se realizeaza diverse modele decorative) sau tehnica servetelului prin care se decoreaza diverse obiecte prin lipirea unor modele de servetele cu o tehnica anume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Aceste persoane care si-au dedicat din timpul liber si au exersat au ajuns la un nivel in care chiar pot sa isi expuna obiectele spre vanzare la diverse targuri. Un mod de castig dar si de valorizare a talentului cultivat…

Satisfactia de a-ti urma visul este un sentiment puternic, sansa de a fi valorizat si validat atat pentru talentul, cat si pentru munca ta.

Pana la urma nu toate visele se pot implini sau realiza. Nu putem pune efectiv orice in practica decat cu foarte multa munca. Trebuie totodata sa iti pastrezi si un simt obiectiv a ceea ce poti realiza astfel incat sa nu picam in derizoriu.

Intalnim des in ziua de azi persoane care au urmat chiar si o a doua facultate, total diferita de prima, aflandu-se chiar la polul opus celei dintai in ceea ce priveste domeniul.

Daca ai o baza o pasiune, cunostinte cu care ai fost conectat, merita sa incerci sa iti pui in practica visul tau de demult. Si aici e un plus- pasiunea ta - visul tau din copilarie. Ai mai multa motivatie decat ai crede, e ceea ce se spune “Urmeaza-ti visul”.

Fiecare om este inzestrat. Fiecare am avut un model in familie demn de urmat care ne ajuta si ne sustine sa ne indeplinim chemarea intr-un mod real si de succes.

de Anca Vrinceanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri