Ca de fiecare data, pe lumeaemica, la rubrica forum, se discuta despre cate in luna si in stele, se pun intrebari legate de cariera si schimbarea locului de munca, se raspunde, se fac afirmatii,se dau sfaturi, argumente si contraargumente. "Am fost dat afara. Ce o sa spun la noul loc de munca?"

"Tot din experienta iti spun ca nu trebuie sub nici o forma sa spui ca te-ai certat cu fostul sef. Indiferent la ce job vei merge, pe viitor la interviu lauda institutia anterioara, sefii, colectivul si astfel vei avea o bila alba. Motivul plecarii tale este acela ca-ti doreai ceva mai bun, intr-o institutie ca acea in care sustii interviul. Asa ai mult mai multe sanse de reusita", afirma si vyvy.

"Vorbeste cat mai diplomat despre fostii sefi si nu insista prea mult.Trebuie sa fii sigur pe tine, calm, sa sugerezi competenta", sustine tora.

Daca doresti sa afli mai multe opinii despre acest topic sau doresti sa discuti despre lucrurile care conteaza pentru tine si cariera ta, te invitam sa ni te alaturi pe lumeaemica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri