Nu conteaza unde muncesti, iata cateva idei care iti vor schimba in bine starea de spirit:

4. Fii proactiv!

Atunci cand esti implicat si ai parte de provocari, te simti implinit. Nu mai astepta ca ceva interesant sa ti se intample, ci actioneaza tu! Ce poti face ca sa devii proactiv? Iti doresti o sarcina mai stimulanta, sau niste schimbari in fisa postului? Tine cont ca productivitatea este direct proportionala de multumirea pe care o simti. Asa ca incepe sa pretinzi ceea ce iti doresti, decat sa te multumesti cu ce iti pica.

5. Scapa de balast

Este greu sa iti placa ceea ce faci atunci cand esti impovarat de teancuri nesfarsite de dosare sau cand se aduna emailuri necitite. Rezerva-ti 15 minute in fiecare zi sa iti faci ordine si sa te organizezi. Imparte proiectele mari si descurajatoare in cateva mai mici si mai usor de manageriat. Astfel te eliberezi si pe langa spatiul creat, te vei elibera si la nivel mental si vei avea energie pentru ceea ce vrei sa faci de fapt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

6. Incorporeaza ceea ce iti place in ceea ce faci

Usor de zis, dar nu e foarte greu de facut. Incepe prin a te intreba ce anume te entuziasmeaza si ce anume ai fi fericit sa le faci, chiar daca nu ai fi platit pentru asta. Daca iti place sa fii persoana la care toti apeleaza atunci cand au nevoie de un sfat, nu inseamna ca trebuie sa iti dai demisia si sa te faci terapeut. Incearca in schimb sa incorporezi acest talent in activitatile de zi cu zi. Si nu uita ca talentul nu reprezinta ceea ce faci, ci felul in care o faci. Iar daca esti de parere ca iti vei creste sansele de succes si vei fi fericit daca esti competitiv, mai gandeste-te o data. Cel mai probabil iti vei gasi implinirea folosindu-ti talentul pentru a-i ajuta pe ceilalti, in loc sa ii dobori la pamant.

7. Fii un pic egoist

Stabileste cateva limite. Fie ca le ceri oamenilor sa bata la usa inainte sa intre, fie sa nu isi verifice emailurile de serviciu acasa. Limitele creeaza bun simt. De cele mai multe ori, lucrul care te face sa iti iubesti jobul este ca atunci cand pleci acasa, jobul ramane la birou.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Foto int: Pressmaster / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri