Nu conteaza unde muncesti, iata cateva idei care iti vor schimba in bine starea de spirit:

8. Ai grija de tine

…si fa din asta o prioritate. Este un lucru evident, dar de cele mai multe ori se trece cu vederea peste el. Este foarte important sa iei pauze atunci cand muncesti, evita sa mananci asezat la birou si pleaca la o ora rezonabila. Atunci cand ajungi acasa, dormi suficient, mananca bine, fa ceea ce iti place si nu uita de hobby-uri. Aceste lucruri au un impact major in sanatatea, fericirea si productivitatea ta.

9. Lucreaza cu persoane care iti plac

Nu poti sa iti schimbi colegii dupa bunul plac, dar cauta sa lucrezi cu persoane cu care ai macar ceva in comun. Abordeaza proiectele cu persoane, clienti sau companii cu care ai mai lucrat bine si in trecut. Fii creativ si gandeste liber! Originalitatea te va ajuta sa faci rost de noi colaborari si sa legi noi prietenii.

10. Bucura-te de realizarile tale!

Ai facut o treaba excelenta? Foarte bine! La sfarsitul zilei trebuie sa ai macar un motiv sa te feliciti. Autovalidarea este secretul implinirii personale. Pana la urma, daca decizi sa iti iubesti jobul, il vei iubi. Daca te hotarasti sa il urasti, mai mult ca sigur ca il vei uri. Alegerea iti apartine, dar… alege intelept!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

de Ramona A.

Foto homepage: racorn / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri