O cariera de succes nu este intotdeanuna rezultatul unei planificari minutioase, dar ea se construieste pe bazele acesteia, luand in considerare noile variabile care apar de-a lungul timpului.

Cautam un job atunci cand apare nevoia de angajare, indiferent de etapa de cariera in care ne aflam. In schimb, o persoana cu un plan de cariera are permanent in vedere acele lucruri (cursuri, trainninguri, lucrari de specialitate) sau activitati care ii sunt de folos pentru domeniul vizat (activitati de voluntariat sau implicare in proiectele asociatiilor studentesti – pentru tinerii fara experienta; proiecte part-time sau de colaborare pentru cei aflati intr-un stadiu mai avansat al carierei, dar care sunt interesati si de alte arii de activitate).

Cand acceptam un job pentru care am aplicat precum la celelate 20 de joburi gasite pe internet (fara sa ne intereseze prea mult compania, responsabilitatile si rolul pozitiei), putem doar sa speram ca va fi mult mai bun decat cel anterior, fara a avea un registru clar al aspectelor pe care le vizez la noul loc de munca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Cand aplicatia pentru o pozitie se face, insa, pe baza intereselor si factorilor motivatori ce deriva din planul de cariera, fiecare schimbare de job va constitui un pas in intampinarea obiectivelor profesionale.

Mirabela Grigore
HART Human Resource Consulting
www.hart.ro

Sursa: ejobs.ro.

Citeste si alte articole pe ejobs.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Primul pas in leadership!

Cariera de succes

Mesajele subliminale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri