Ai acasă un patruped care se uită zi de zi cu ochi galeși la tine și care te vede ca pe întregul său univers?

Pentru a-i oferi acestuia cea mai bună mancare pentru caini, important este să îți aloci suficient timp. Doar astfel vei putea alege bobițele uscate potrivite, dar și mâncarea umedă cu care să îl răsfeți din când în când. Este vorba despre produse special concepute pentru blănoși, care le asigură acestora nutrienții necesari unei bune dezvoltări din toate punctele de vedere!

Mancare pentru caini – bobițe uscate

Bobițele uscate sunt recomandate pentru majoritatea câinilor, fiind vorba despre produse special concepute pentru susținerea organismului acestor animale. Despre acest tip de hrană este bine să știi că se obține prin procesarea a mai multe ingrediente, până se ajunge la un mix bogat de proteine, vitamine, minerale, dar și carbohidrați sănătoși.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Printre cele mai importante avantaje, pe care să le iei în considerare despre hrana uscată se numără următoarele:

  • poți alege bobițe pe bază de pui, vită, somon sau curcan;
  • boabele uscate sunt ușor de ingerat de către animalul tău de companie;
  • ai la dispoziție gramaje diferite: de la câte sute de grame, până la saci de 15 kilograme de mâncare;
  • boabele uscate sunt simplu de depozitat și le poți folosi o perioadă îndelungată. Ai grijă, însă, la cum le depozitezi: păstrează-le într-un spațiu uscat, ferit de razele puternice ale soarelui, preferabil într-un ambalaj închis ermetic.

Hrană umedă

Niciun câine nu poate rezista hranei umede! Aceasta este disponibilă pe piață atât sub formă de conserve, cât și sub formă de plicuri, și reprezintă o alegere inspirată cu precădere pentru:

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România
  • pui – atunci când animalul tău de companie se află în perioada de creștere și încă nu are dantura suficient de bine dezvoltată pentru a putea mânca boabe uscate, îi poți oferi cu încredere mâncare umedă, pentru a-i asigura nutrienții de care are nevoie;
  • seniori – după vârsta de 7 ani, este important să îi oferi constant hrană umedă, datorită căreia să se hidrateze suficient de bine și pe care să o poată mesteca ușor.

De regulă, hrana umedă ar trebui să reprezinte doar un deliciu ocazional, pe care îl oferi animalului tău de companie. Deși este gustoasă și apetisantă, aceasta ar trebui să fie doar o alternativă la hrana uscată, întrucât consumată constant, pe termen lung, poate conduce la apariția obezității.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Printre avantajele adminstrării mâncării umede câinelui tău se numără, însă, următoarele:

  • ușor de administrat, pentru că ai la dispoziție plicuri în monoporții, dar și conserve mai mari, de până la 800 de grame;
  • hrana umedă este gustoasă și apetisantă, fiind pe placul tuturor câinilor;
  • ai la dispozițe o varietate de arome din care să alegi;
  • hrana umedă asigură un nivel optim de hidratare câinelui, mai ales când acesta refuză să bea apă;
  • poți oferi mâncare umedă animalului tău de companie atunci când acesta este bolnav și nu poate să mestece bobițele uscate din diferite motive.

Recompense

Pe lângă hrana uscată și cea umedă, pe piață găsești și recompense disponibile sub diferite forme: biscuți, medalioane ori produse în formă de oase. Cu ajutorul acestora poți să îți înveți câinele să îți respecte comenzile și, în același timp, îl poți răsfăța din când în când.

Apelează cu încredere la NovaFood.ro atunci când ai nevoie de o hrană potrivită pentru animalul tău de companie! De aici poți comanda hrana umeda caini dar și mâncare uscată de cea mai buna calitate, cu ajutorul cărora să îi asiguri patrupedului nutrienții de care are nevoie!

Foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri