5 Aprilie 2023 publicat în Animalutze 23 share-uri

A privi ploaia din confortul și căldura unei locuințe unde ai un stăpân iubitor poate fi un hobby deosebit de frumos în rândul frumoaselor feline. Există pisicuțe cu adevărat pluviofile, care găsesc bucurie, liniște și (muuult) somn în sunetul agitat al ploii de dincolo de fereastra locuinței lor călduroase sau pisicuțe la polul opus, care nici să nu audă de așa ceva, chiar și când se află în siguranță, la adăpost și în acel locușor unde le este cald și bine. Iată 15 imagini foaarteee sugestive care descriu relația pisicilor cu ploaia: Foto fr si main: Irina Kozorog /Shutterstock

DESCHIDE PREZENTAREA

Este un fapt arhicunoscut că pisicuțele nu sunt cele mai bune prietene cu apa și cu ploaia și că acest fenomen natural le face să se simtă inconfortabil uneori. Totodată, nu este indicat să lași o pisică în ploaie, umiditate crescută și frig, pisicile sunt la fel de sensibile la aceste aspecte ca și noi oamenii, mai ales cele tinere sau cele mai în vârstă, al căror sistem imunitar nu funcționează la capacitatea lui maximă.

Dar a privi ploaia din confortul și căldura unei locuințe unde ai un stăpân iubitor în ale cărui brațe afectuoase te poți culcuși liniștită poate fi un hobby deosebit de frumos chiar și în rândul frumoaselor feline. Există pisicuțe cu adevărat pluviofile, care găsesc bucurie, liniște și (muuult) somn în sunetul agitat al ploii de dincolo de fereastra locuinței lor călduroase sau pisicuțe la polul opus, care nici să nu audă de așa ceva, chiar și când se află în siguranță, la adăpost și în acel locușor unde le este cald și bine.

Iată 15 imagini foaarteee sugestive care descriu relația pisicilor cu ploaia:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri