23 Iunie 2021 publicat în Animalutze 13 share-uri

Căpușele și puricii sunt un pericol pe tot timpul anului. Fără îndoială, medicul veterinar este expertul care îi poate ajuta pe proprietarii de animale de companie să găsească soluția cea mai bună, pe termen lung.

4. Controlul anti-parazitar necesită cunoștințe de specialitate

Un asistent de vânzări dintr-un petshop sau dintr-un magazin online nu poate evalua sănătatea animalului de companie. Nu cunoaște istoricul medical al acestuia, care poate influența alegerea finală a protecției împotriva paraziților, frecvența administrării sau eficiența tratamentului. În schimb, un medic veterinar poate evalua corect starea de sănătate a animalului de companie, poate administra tratamentul adecvat și poate face o evaluare de specialitate, dacă este nevoie.

5. Detaliile sunt importante

Un detaliu important: toate tratamentele anti-parazitare trebuie utilizate corespunzător, conform indicațiilor. Proprietarii de animale de companie trebuie să știe cum să le folosească, cât de des, la ce intervale de timp și în ce mod se aplică (sub formă de tabletă, local sau sub formă de zgardă). Produsele anti-parazitare pentru câini pot fi toxice pentru pisici sau pot dăuna copiilor mici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Caria dentară – ce este și cum se tratează

În unele cazuri, medicul veterinar poate recomanda un tratament care este potrivit doar într-o anumită situație. Rezistența la apă a tratamentului trebuie luată, de asemenea, în considerare. Este important ca medicul veterinar să cunoască toate aspectele din viața animalului de companie, dacă locuiește în aceeași gospodărie cu alte animale sau dacă se joacă cu copii mici.

Eficiența utilizării unei protecții anti-parazitare depinde de sfatul medicului veterinar, care este cea mai bună sursă de informare.

+1. Pandemia COVID-19 a afectat pe toată lumea

În plus, pandemia COVID-19 a schimbat și viețile animalelor de companie. Am petrecut și petrecem mai mult timp acasă și animalele de companie se bucură mai mult de prezența membrilor familiei. De asemenea, din ce în ce mai mulți oameni au decis să adopte un animal de companie în ultimul an și jumătate. Recomandarea este ca aceștia să găsească un medic veterinar de încredere cu care să discute despre protecția adecvată împotriva paraziților.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului

MSD Animal Health vrea să ofere un viitor mai bun animalelor de companie și stăpânilor acestora, în regiunea Europei Centrale. Primul pas în acest sens este ca oamenii să înțeleagă modul în care pandemia a schimbat interacțiunea cu medicul veterinar. În cadrul inițiativei Protect Our Future Too (POFT) a fost lansat un sondaj pentru a aduna informații esențiale de la proprietarii de animale de companie. Pandemia COVID-19 reprezintă o mare provocare chiar și pentru medicii veterinari și este important ca toată lumea să se adapteze acestei noi situații, pentru a oferi cea mai bună soluție pentru problemele provocate de paraziți.

Pentru a contribui la această inițiativă, puteți completa formularul de sondaj în acest link.

1 Pentru sondaje a fost folosit un eșantion reprezentativ de 3.871 de medici veterinari și 751 de asistenți veterinari. Sondajul în rândul proprietarilor de animale de companie a generat 201.893 de răspunsuri și a fost realizat printr-un sondaj online accesibil publicului prin intermediul rețelelor sociale (Facebook și Instagram). Sondajele s-au desfășurat în Europa, Rusia, Africa de Nord și Orientul Mijlociu și au fost deschise din februarie până în iunie 2020.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto fr si main: De la wanida tubtawee /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri