Nu v-ati intrebat niciodata de ce doi caini sau doua pisicute apartinand aceleasi rase sunt totusi atat de diferite? De ce un animalut este nechibzuit, zburdalnic si dragastos nevoie mare, in timp ce fratele sau de rasa este mai retras si mai putin dornic de afectiune? Fiecare animalut se afla sub semnul unui semn zodiacal.

Sa nu credeti ca acest horoscop este o gluma, ca l-am postat cu intentia de a produce zambete pe chipuri sceptice si neincrezatoare sau ca dorim sa gadilam orgoliul iubitorilor de animale. Felul in care planetele se aliniaza influenteaza viata si comportamentul oricarei vietati, fie ea umana sau necuvantatoare. Nu v-ati intrebat niciodata de ce doi caini sau doua pisicute apartinand aceleasi rase sunt totusi atat de diferite? De ce un animalut este nechibzuit, zburdalnic si dragastos nevoie mare, in timp ce fratele sau de rasa este mai retras si mai putin dornic de afectiune?

Pozitionarea planetelor influenteaza atat ritmul de crestere a planetelor, precum si al vietatilor care traiesc si respira pe acest pamant. Chiar daca trasaturile si caracteristicele animalului de companie pe care il detinem sunt in mare parte datorate rasei careia acesta ii apartine, fiecare animalut, precum oamenii, se afla sub semnul unui semn zodiacal. Ca atare, imprumuta o parte din trasaturile zodiei respective. De aceea, dispozitia animalelor care ne infrumuseteaza existenta cotidiana este schimbatoare. De aceea, doua animele ale aceleiasi rase se manifesta si se comporta atat de diferit. Conform astrologiei animalelor si in functie de zilele in care acestea au venit pe lume, iata care sunt trasaturile generale ale celor 12 zodii:

Animalutul Berbec – este extrem de energic si nu se supune intotdeauna regulilor, fiind foarte greu de disciplinat. Doarme putin, mananca putin, este inteligent, suplu si agil si in niciun caz genul de animal caruia sa ii placa sa fie rasfatat, alintat si lasat linistit la gura semineului. In unele situatii este agresiv, rau, dar si loial celui care i-a castigat afectiunea. Prefera sa stea singur decat in compania altor animale, lasandu-se antrenat bucuros in activitati si jocuri diverse.

Animalutul Taur – In principiu, animalutul aflat sub semnul Taurului este dolofan, comod, lent in miscari, incapatanat, docil, relativ social, cu un entuziasm vadit pentru somn si stat cu burtica la soare, genul de animal care nu iti epuizeaza energia, dar iti solicita in schimb multa afectiune. Acest lucru nu inseamna ca animalutul dvs este lipsit de personalitate, ci ca prefera un stil de viata mai relaxat, cu zile linistite care sa nu-i tulbure dorinta sa de leneveala. Pentru ca ii place mancarea multa si de calitate, nu uita sa-i umpli zilnic castronelul si burtica sau sa sari peste ratia sa zilnica de miscare si de alergare. Daca il rasfeti si te porti dragastos cu el, se va comporta pe masura.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri