10 Aprilie 2019 publicat în Animalutze 41 share-uri

Cele mai bune locații care oferă mai mult decât cafea bună și design atractiv: PISICI!

Distanță față de oameni, dar nu și față de pisici - Helsinki

Deși oamenii din Peninsula Scandinavă sunt percepuți ca susținători înfocați ai spațiului personal, definițiile se schimbă atunci când sunt aduse în discuție felinele afectuoase. Echipa din spatele Kissakahvila Purnauskis își dorește să participe activ la îmbunătățirea cunoștințelor conaționalilor privind pisicile, de aceea, pe lângă cafeaua sau mâncărurile bine făcute și ornate corespunzător, pot fi cumpărate și obiecte personalizate, artă sau literatură despre pisici, sau bijuterii din aceeași gamă. Totul se întâmplă într-un decor cu design nordic și asezonat cu pisici prietenoase.

Când să mergi în vacanță în Helsinki: Pe lângă faptul că temperaturile sunt mai scăzute în partea de nord a Europei, Helsinki se află în Golful Finlandei din Marea Baltică, deci frigul se va simți mai profund decât acasă. Lunile de vară se bucură de temperaturi medii de 20 de grade Celsius, ceea ce ne face să le recomandăm din plin.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Trendsetter: Japonia

Am lăsat cafenelele din Japonia la sfârșit doar pentru a deschide o altă listă de posibilități și destinații specifice: Yoga cu pisici, decoruri din filme și pisici, cafenele cu anumite tipuri de pisici și multe alte variații.

Regulile privind animalele de companie în camerele date spre închiriere sunt printre cele mai stricte, prin urmare nevoia unor localuri în care schimbul de afecțiune cu animale este foarte mare. În Japonia există peste 150 de cafenele orientate către pisici și admiratorii lor, dintre care cel puțin 40 în Tokyo. Una dintre cele care ne-au atras atenția se numește Temari no Ouchi și își bucură atât pisicile cât și vizitatorii cu decoruri specifice studiourilor Ghibli. Cei care caută mult spațiu în țara care a răspândit minimalismul se pot îndrepta către paturile duble din una dintre cele mai spațioase cafenele din Japonia: Mocha Lounge.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Când să mergi în vacanță în Tokyo: Lunile de primăvară și de toamnă aduc temperaturile ideale pentru plimbări și decorurile perfecte pentru fotografii. 

Foto homepage: Anastasia Kor /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri