Aflati de la specialist de ce este importanta alimentatia speciala pentru animalele de companie!

Hrana asigura dintii sanatosi animalului

Produsele uscate pentru caini si pisici sunt ideale pentru mentinerea sanatatii dintilor acestora. Crochetele, de exemplu, incurajeaza masticatia si realizeaza detartrajul mecanic al dintilor. In mod normal masticatia este destul de sumara la caine, ei au mai mult tendinta de a infuleca hrana realizand o maruntire sumara a acesteia, motiv pentru care dieta zilnica trebuie sa includa acesta hrana uscata menita sa compenseze acest comportament alimentar.

Combinarea hranei industriale uscate cu umeda asigura sanatatea tractului urinar

Umiditatea ridicata a sortimentelor umede asigura hidratarea organismului, previne concentrarea urinei, mentinand astfel sanatatea tractului urinar al animalului de companie. Nu uitati sa combinati din cand in cand hrana uscata cu cea umeda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Evitam problemele de greutate

Chiar daca ne place sa vedem în reclame sau filme catei si pisici grase, trebuie sa stiti ca aceste animale nu se simt prea bine si au multiple probleme de sanatate. Folosirea hranei industriale ne ajuta sa realizam un control riguros al ratiilor, evitand astfel pericolul supraalimentatiei.

Hrana industriala are o palabilitate crescuta, fapt care previne riscul aparitiei bolilor digestive

Cainii si pisicile prefera o hrana cat mai variata, dar o schimbare brusca a tipului de hrana poate produce tulburari digestive. Acest lucru poate fi evitat iar producatorii de hrana pentru animale stiu cum sa realizeze acesta, astfel incat alimentul sa aiba un nou gust si sa poata fi consumat fara a influenta negativ digestia.

Hranirea animalelor cu sortimente industriale, special create, ne ajuta sa le oferim acestora un meniu echilibrat, o dieta completa care tine cont de particularitatile specifice de dezvoltare si duce la prevenirea multor boli.

Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

de Anca Ivan - Specialist Animax


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri