Îmi dați un sfat va rog frumos!

Bună ziua! Sunt măritată de 9ani de zile și avem câteva probleme în relația noastră! Nu locuiesc în tara, asta nu contează, dar ma simt mereu singura! Soțul meu când vine de la munca mereu se joaca pe Xbox sau cu copilul, tot pe Xbox. Pentru mine nu are timp deloc, sau sa petrecem timpul împreună cu copilul! I-am spus despre problema noastră dar îmi reproșează mereu ca ce sa facă altceva? Căci oricum nu are alt viciu! Dar eu!? Nu are timp nici de viata noastră intima! E la pământ relația noastră! Ce sa fac? Nu știu cum sa mai fac? Dați-mi un sfat căci vreau sa divorțat! M-am saturat sa tot fiu singura!
gabriela_g1979
Postat pe 5 August 2014 11:27
sotul e de alta nationalitate?
quasaria
Postat pe 5 August 2014 12:04
Soru-mea are doi copii mititei si ea si sotu-sau trebuie sa se imparta intre ei, treburile casnice, servicii, etc.
Este haos in familia lor si nu au timp mai deloc pentru ei.
Se mai , isi zic ce-au pe inima, si merg inainte.
I-am gasit tavalindu-se pe jos de ras cand cea mica i-a pus oala cu... lui taica-sau in cap, ca el adormise de oboseala.
Cum sa divortezi de la atata? La tine-i cheia, bag-o in broasca si roteste-o!
Nichi_D
Postat pe 5 August 2014 14:16
un sfat pe tema finalului tau de subiect "vreau sa divortez", e foarte usor de dat.
cauti un avocat, ii platesti onorariul il lasi sa-si faca treaba si ai rezolvat problema!
insa, chiar crezi ca e o solutie, sau solutia optima?

decat sa pierzi vremea cu divortul, mai bine iti amintesti cum a inceput relatia voastra, cum s-a desfasurat pana sa apara copilul, cum a fost pe perioada sarcinii!
nu exista relatie numai "lapte si miere"
asa ca cel mai bine, cauta acele lucruri care v-au unit si care v-au facut parinti!
bucurativa impreuna de copil, participa la jocurile lor, intra tu in viata familiei tale, nu te exclude! e pacat sa te pripesti cu un divort, care vine usor, dar care uneori lasa urme adanci!
heartbit
Postat pe 5 August 2014 15:18
De la: quasaria, la data 2014-08-05 12:04:42sotul e de alta nationalitate?



asta ii intrebare, nu sfat!
pitiTa_
Postat pe 5 August 2014 16:27
vezi ca nici asta n-o stii?


Iti zic io: cheia-i la barbat si gaura la femeie, "broasca" nu-i! sare, din lac in put...aaa, depinde: adancimea si lungimea si grosimea si circumferinta si....N de si!
pitiTa_
Postat pe 5 August 2014 16:50
Pai daca "e la pamant" cum zici, apleaca-te si ia-o de jos sau coboara tu la nivelu' ei pana o ridici usor/usor! Spor si sa nu mergi ca racu'!
pitiTa_
Postat pe 5 August 2014 16:54
La Noi asa a fost de când m-am măritat! Nu vrea sa aibă timp de mine! Îl relaxează sa se joace! Și eu stau singura! Ce sa fac? Urăsc jocurile pe televizor! I-am propus sa mergem prin parc, sa ne plimbam dar nu-i place! Și viata noastră intima e la pământ! Obosit, și nu are timp!
gabriela_g1979
Postat pe 5 August 2014 18:13
Pai dacă as mai avea 2copii mi-aș da foc la valiza! M-am saturat de munca, de munca acasă, copil ca pe el nu-l interesează! Se joaca cu fiul meu doar dacă ii cere sa se joace pe Xbox! Eu fac teme! Eu fac tot! Nu ajutor de la nimeni. Unde-i distracția? Mi-aș dori!
gabriela_g1979
Postat pe 5 August 2014 18:16
Mersi
gabriela_g1979
Postat pe 5 August 2014 18:21
Mersi
gabriela_g1979
Postat pe 5 August 2014 18:23
Eu zic sa te duci tu putin asa intr-o vacanta vreo doua saptamani, si sa se descurce el cu gatit, curat, spalat, teme copil, ce zici? Sau te pomenesti ca atunci divorteaza el??
edelweiss_3881
Postat pe 5 August 2014 18:38
nu, atunci devine foarte interesat de sotie si responsabil!
heartbit
Postat pe 5 August 2014 21:48
Pai Stai UN pic. ASA e de cind te.AI maritat?
Si doar acum TI.AI dat seama???
Wow
vivacedonna
Postat pe 5 August 2014 22:26
Pai acu i-a ajuns, are deja doi copii de crescut, saraca valiza aia de dat foc e mai aproape decat zicea! Problema e ca mai greu il educi pe cel mare, eu zic ca in toata povestea asta e de vina valiza !!!!!!
edelweiss_3881
Postat pe 5 August 2014 23:13
am intrebat daca e de alta nationalitate pentru ca poate fi o chestiune culturala, poate in satul lui asa se face, femeia nu e big deal.... ... ce sa stea toata ziua la discutii cu ea....
Mie nu mi se pare o pb majora ca e dezinteresat. Socheaza-l: plimba-te in chiloti cu pene prin fata lui.... vopseste-te roz bombon, imbraca-te in Winnetou, d'astea.
Eu cred ca m-as distra copios in locul tau, sa ii testez limitele... pina cind nu mai suporta si zice ceva?
quasaria
Postat pe 6 August 2014 00:10
Edel , numai unul are. Si pe ala l-o fi facut cand o fost pana de curent , ca in rest se joaca pe televizor.
Rotty
Postat pe 6 August 2014 08:25
in acelasi timp cu xbox, nu se poate?
quasaria
Postat pe 6 August 2014 09:49
Numa` daca-i Napoleon sa se concentreze la mai multe deodata.
Rotty
Postat pe 6 August 2014 10:15
Io ziceam de adultul de barbat-su care se poarta ca un copil si cati or mai fi din astia! Cum ti-l alegi si cum ti-l cresti asa il ai, in rest sanatate!!
edelweiss_3881
Postat pe 6 August 2014 10:21
Nici o casnicie nu le are pe toate....niciodata nu poti avea totul.Fiecare casnicie are alta problema.Nu e vorba numai de tine,daca divortezi...afecteaza in primul rand negativ copilul,care are nevoie de iubirea parintilor.De ce sa treaca prin despartirea parintilor,si sa ramana cu unul din ei? Am si eu o vara tanara,sotul ei lucreaza aproape toata ziua,vine doar sa manance ,si se intoarce acasa la trei patru dimineata,tot sezonul,adica din primavara,pana toamna tarziu....doar iarna are program mai normal.
Asta nu inseamna ca sotia lui trebuie sa il parasesca...si ea plangea de multe ori la mine,ca este singura,ca prietenele ei ies la nunti,la chefuri,la filme,etc,si ea mereu singura....
Nu e o solutie buna despartirea.
Trebuie sa accepti ca nu poate fi totul perfect,sau 'cum trebuie' in nici o casnicie,si ce poti face,e sa lasi copilul la cineva,daca ai cui,ca sa va plimbati amandoi,sau sa iesiti undeva la o inghetata,oare ce i-ar place lui sa faceti impreuna?cand nu aveati copilul,ce faceati impreuna?
Eu cand ma simt singura,dau tel unei prietene,sau daca sa zicem nici una nu e disponibila,incep sa ma ocup cu ceva ce imi place mie.
Te inteleg ca ai vrea sa petreceti timp amandoi,nu te grabi ca exista solutii,asa e cand sunt si copii la mijoc....nici noi nu mai avem timp asa ca inainte de casatorie...de ex alergam impreuna,dar de cand el s-a ingrasat,nu mai poate si alerg singura...si asa si celelalte ,putine lucruri mai facem impreuna...dar sunt sigura ca de dragul copiluli,vei gasi ceva,uite noi acum vom face toti zumba,dupa youtube,chiar si fetita de 3 ani jumate a invatat....nu te descuraja,pentru fiecare problema exista cel putin doua solutii,intotdeauna...
daniilia
Postat pe 26 August 2014 15:14
Nu te poate sfatui nimeni si nici nu poate decide in locul tau, din pacate. Trebuie sa cauti "in tine" solutiile si resursele indiferent ce ai decide. Incearca sa vorbesti cu o persoana specializata in terapie de cuplu daca vrei salvare a ceea ce ai .... de nu , mergi la psiholog, inhama-te cu putere si echilibru. Mult succesc!
(o mama singura)
ea_din71
Postat pe 31 August 2014 10:17
Spune-i ca il iubesti atat de mult ca tii la fericirea lui mai mult decat la a ta si ti-ai dat seama ca ar fi mai fericit fara tine asa ca de buna-voie te dai la o parte din viata lui. Roaga-l sa iti aduca cererea de divort sa i-o semnezi si sa nu mai fie "incorsetat" in casnicia asta. Mai spune-i ca relatia voastra o poti controla doar de la tine spre el nu si invers. Si foloseste un ton calm dar foarte serios ca sa stie ca nu glumesti. Intreaba-l foarte serios daca te mai iubeste. Daca il pui pe ganduri incepe si spune-i ca rolul lui in familie nu e de intretinator legal ci are si alte atributiuni matrimoniale. Intreaba-l daca crede ca este in stare sa le indeplineasca, daca nu, nici o suparare, vei cauta in alta parte. E suficient sa iti spuna de una sa stii ce sa faci. Lumea nu a inceput si nu se va sfarsi cu el.
angel_forever
Postat pe 4 Septembrie 2014 20:40
cand au aparut problemele ? motive? ale tale, ale lui, sfatul meu pt tine, cauta in urma, incearca sa lasi bebe cu cineva si vezi in cursul unei zile ce face ! intr un timp scurt poate gasesti raspunsul , vei sti ce sa faci! in dormitor ce se intampla ? de ce bebe este motivatia lui ? de ce te respinge, probleme de sanatate, vb grele, o pers, jobul, sunt multe, nu mai pierde vremea si rezolva problema fiti o familie adevarata viata e frumoasa in 3! bafta!
OrhideeMery
Postat pe 4 Septembrie 2014 21:41
Gabita, citeste mesajul meu cu atentie de mai multe ori si bate fierul cat e cald !

sa auzim de bine !
OrhideeMery
Postat pe 4 Septembrie 2014 21:47
Dar n-ai putea discret sa le "tai" curentul ? sa le "iei" netul ? sa produci o pana de ceva, sa crape "utilajul " !
garbo_405684
Postat pe 16 Septembrie 2014 00:24
abia o iesit din criza si tu, " vezi pene?"
....i-o scazut imunitatea....
pitiTa_
Postat pe 9 Octombrie 2014 22:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Casatorie religii diferite 18 De la: garbo_473806 11 Septembrie 2017 19:42
cedez sala nunta 1 De la: ralu_ad 26 Aprilie 2012 11:21
iubirea ne poate duce pe culmi nebanuite 66 De la: dor72 18 Februarie 2011 22:14
Povestea mea,povestea orcarei adolestente!!!! 23 De la: Dari_Daniela 17 Ianuarie 2010 20:44
Subiect pentru cei pusi mereu pe scandal... 856 De la: anaROBERT 27 Februarie 2011 23:44
Setari Cookie-uri