Acesta este un ghid care te va ajuta sa gasesti o legatura intre durerile pe care le resimti si cauzele lor spiritual-emotionale. Adesea, durerile care apar la nivelul corpului semnifica dezechilibre la nivel emotional.

10. Durere de cot

Durerea de cot senifica rezistentele noastre fata de schimbarile care apar in viata. Este momentul cand ar trebui sa iti dai seama ca trebuie sa indraznesti sa privesti si catre alte posibilitati.

11. Durerea bratelor

Cari ceva sau pe cineva sub forma unei poveri emotionale. Este timpul sa te intrebi de ce continui sa faci acest lucru?

12. Durerea mainilor

Mainile simbolizeaza legatura noastra cu ceilalti. Cand ne dor mainile, inseamna ca avem o inabilitate in a ne conecta; nu stim sa ne bazam pe ceilalti, nu stim sa ii tinem langa noi. Incearca sa iti faci noi prieteni sau restaureaza conexiuni vechi.

13. Durerea la nivelul soldurilor

Daca iti este teama de miscare, asta s-ar putea manifesta ca durere la nivelul soldurilor. Soldurile blocate arata rezsitenta la schimbari si miscari. De asemenea, o precautie excesiva in ceea ce priveste luarea de decizii. Este vorba despre un dezechilibru la nivelul modului cum iti gestionezi viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

14. Dureri de incheieturi

Ca si muschii, incheiturile semnifica flexibilitatea noastra, abilitatea de a ne adapta curgerii vietii. Deschide-te fata de noi moduri de gandire, lectii si experiente de viata.

Foto: Shutterstock

15. Durere de genunchi

Durerea de genunchi simbolizeaza relatia noastra cu alte persoane, care poate fi echilibrata sau agresiva.

16. Durerea de dinti

Arata faptul ca nu suporti o anumita situatie. Ai practic, o senzatie de dezgust, care iti afecteaza sistemul emotional in fiecare zi. Incearca sa te focusezi asupra aspectelor pozitive ca sa poti gasi solutii de a iesi din situatia care iti face rau, mai usor.

17. Durerei ale gleznelor

Arata ca nu iti oferi dreptul la placere. Este timpul sa ai mai multa iertare fata de tine insuti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri