12 Septembrie 2013 publicat în Social 51 share-uri

Problema cainilor fara stapan a ajuns din nou pe buzele tuturor. Din pacate, situatia tragica a mortii unui copil a dus la si mai multa ura si la o scindare a societatii intre cei care sustin eutanasierea a mii de catei si a celor care sunt impotriva.

Am adresat si noi o intrebare pe pagina de Facebook – Garbo pentru a afla parerile publicului nostru – Sunteti de acord cu eutanasierea?

Marea majoritate a celor care au raspuns pe pagina noastra de Facebook s-au declarant impotriva acestei masuri, invocand in general faptul ca “nu avem voie sa luam viata nimanui” si ca politicienii ar trebui sa fie cei care trebuie sa fie trasi la raspundere, ca societatea in ansamblul ei este de vina pentru aceasta situatie. Cei care au spus "DA" eutanasierii au invocat pericolul pe care il constituie cainii fara stapan si faptul ca din cauza lor, orasele nu sunt curate.

 Foto: Shutterstock.com, caine fara stapan, caine vagabond, catel, caine

Au fost 70 de comentarii-raspuns din care:

46 de personae – NU sunt de accord cu eutanasierea (65, 71%)
19 persoane – DA, sunt de accord cu eutanasierea (27, 1%)
Abtineri sau atitudine moderata - 9 persoane (7,19%)

Acestea sunt cateva dintre motivatiile celor care au raspuns "NU", eutanasierii:

„BUNUL DUMNEZEU a creat orice fiinta, noi nu avem dreptul sa luam viata nimanui... Sunteti cu scaun la cap, gasiti alta solutie dar nu MOARTE.”

„Cine se crede omul? E cumva stapan pe viata altora? Nu va mai lasati manipulati si invatati sa ganditi sau am ajuns atat de jos ca ne-am pierdut si mintile? Cred ca se va descoperi si adevarul cu privire la moartea copilului si intr-adevar este o tragedie si este normal ca mai importanta este viata copilului, dar de ce nu omorati toti criminalii si va razbunati pe caini, daca au ajuns asa tot omul este de vina; am vazut oameni carora le-ai dat o bucata de paine si iti intorc cu rau, pe cand un caine nu face asa ceva niciodata, mai informati-va si invatati sa judecati singuri, nu va lasati instigati la ura, astea sunt problemele adevarate sau faptul ca oamenii mor de foame si nu au ce sa puna pe masa la copii?”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri