12 Septembrie 2013 publicat în Social 51 share-uri

Problema cainilor fara stapan a ajuns din nou pe buzele tuturor. Din pacate, situatia tragica a mortii unui copil a dus la si mai multa ura si la o scindare a societatii intre cei care sustin eutanasierea a mii de catei si a celor care sunt impotriva.

„Nu. Ar trebui eutanasiati politicienii, ca-s hoti, parintii si bunicii care-si lasa copiii si nepotii nesupravegheati, violatorii, criminalii, pedofilii, pe cei care schingiuie animalele. Dar bineinteles, hai sa deviem privirea si sa ne dam pe fata animalismul din noi, ca suntem mai fiare decat fiarele spre deosebire de bietii caini.”

„NU! Doar un popor barbar isi eutanasiaza animalele. In rest ca trebuiesc stransi de pe strazi in adaposturi e alta problema. Dar e cazul sa fie adoptate legi clare si aplicate celor care abandoneaza, maltrateaza animale. Legi clare prin aplicarea de amenzi usturatoare celor care isi scuipa cojile de la semninte pe strazi, strangerea in adaposturi a celor care cersesc, dorm pe strazi si in parcuri, cat si legi dure pentru violatori, criminali! Acesta este primul pas in drumul spre civilizatie!”

Chiar daca argumentarile celor care au raspuns ca sunt de acord cu eutanasierea au fost mult mai sarace, spicuim o parere a unei persoane care a raspuns cu „da”: „Sunt de acord cu eutanasierea cainilor. In afara faptului ca sunt foarte multi si sunt foarte rai, sunt la orice pas, e foarte multa mizerie pe strazi si stradute”.

Spune-ti si tu parerea! ACEASTA CHIAR CONTEAZA indiferent de tabara in care te plasezi!  Sa ne exprimam opiniile in spatiul public si sa ii amendam pe politicienii care nu ne reprezinta interesele si nu administreaza asa cum trebuie fondurile publice este un drept cetatenesc si o componenta a unei democratii participative.
 

I.S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri