9 Martie 2018 publicat în Noutati 2 share-uri

Sezonul rece inca nu s-a incheiat, deci trebuie sa acordam in continuare o atentie sporita mentinerii sistemului imunitar, astfel incat sa ocolim cu succes orice eventuale viroze sezoniere.

Sanatatea este un segment care necesita o atentie permanenta, iar cu ajutorul produselor naturiste putem sa preintampinam si sa amelioram multe situatii neplacute. Mierea, propolisul, laptisorul de matca – acestea sunt doar cateva dintre produsele apicole care au numeroase intrebuintari, in special in ceea ce priveste imunitatea.

Magazinul online de produse naturiste Vegis.ro propune o selectie foarte atenta de produse eco si bio, care ne pot ajuta sa ducem un stil de viata sanatos si echilibrat. Iata cateva dintre produsele apicole disponibile pe site:

Mierea este cea mai populara dintre produsele apicole, deoarece are diferite proprietati, in functie de plantele din care este facuta. Spre exemplu, mierea de tei are efect calmant - este recomandata ca remediu impotriva insomniilor – si antiinflamator in cazul durerilor de cap si al problemelor respiratorii. Mierea cu polen este foarte bogata in vitamine si este indicata mai ales in perioadele stresante, atunci cand fizicul si psihicul sunt foarte solicitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Apivita are un nou distribuitor pe piața din România L`Oréal investește într-o companie de biotehnologie, pentru a dezvolta la scară largă ingrediente pe bază de plante pentru o frumusețe sustenabilă

Mierea de Manuka are de asemenea utilizari multiple, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Acest tip de miere este produsa exclusiv in Noua Zeelanda, deoarece copacii Manuka nu cresc si in alte parti ale lumii. Chiar daca din aceasta cauza pretul este mai mare in comparatie cu celelalte tipuri de miere, mierea de Manuka are atat efecte interne (la nivel imunitar, digestiv, in cazul infectiilor bacteriene), cat si foarte multe externe (cosmetica, pentru tratarea ranilor si a cicatricilor, pentru par).

Laptisorul de matca este o substanta greu de obtinut, care are insa proprietati speciale. Pentru ca se hraneste exclusiv cu aceasta substanta, regina albinelor poate trai pana la 5 ani, in timp ce o albina obisnuita traieste maxim 45 de zile. Laptisorul de matca este bogat in complexul de vitamine B si contine 17 aminoacizi si multe saruri minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor). Ca si efecte, acesta este un supliment natural foarte nutritiv, care ajuta la refacerea celulelor nervoase, reduce colesterolul si ajuta chiar si la refacerea organismului dupa interventii chirurgicale.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Propolisul este destinat mentinerii sanatatii aparatului respirator si a pielii, fiind extrem de benefic in cazul racelilor si virozelor. Polenul crud are rol de medicament, deoarece contine aminoacizi esentiali, minerale si vitamine. Este recomandat pentru probleme de sanatate din spectrul digestiv, cardiovascular, renal, hormonal, cat si pentru intarirea sistemului imunitar.

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri