26 Februarie 2016 publicat în Noutati 1 share-uri

Sezonul premiilor continua la E! cu cel mai asteptat eveniment din showbiz al anului: decernarea Premiilor Academiei Americane de Film.

comunicat de presa:

Dupa Globurile de Aur, Premiile Screen Actors Guild si Premiile Grammy, sezonul premiilor continua la E! cu cel mai asteptat eveniment din showbiz al anului: decernarea Premiilor Academiei Americane de Film!

In seara zilei de duminica, 28 februarie, de la ora 00:30, vom putea urmari emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2016. Este cea mai stralucitoare seara din calendarul industriei cinematografice: cele mai importante personalitati de la Hollywood participa la a 88-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film. Actorul de comedie Chris Rock revine la pupitrul de prezentator al galei si o adevarata galaxie de staruri va fi prezenta la Teatrul Dolby din Hollywood. Asadar, pregatiti popcornul si urmariti E!, pentru a-i vedea pe prezentatorii nostri urandu-le bun venit vedetelor pe covorul rosu. Va fi o seara extraordinara!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald

Emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2016 se va difuza, in reluare, luni, 29 februarie, de la orele 11:00 si 18:00, numai la E!

Giuliana Rancic, Melissa Rivers, Brad Goreski si restul echipei emisiunii Fashion Police se reunesc in editia speciala a emisiunii Fashion Police: Gala Premiilor Oscar 2016, ce va fi difuzata miercuri, 2 martie, de la ora 22:00, numai la E!, pentru a analiza fiecare detaliu al tinutelor alese de vedete in cadrul ceremoniei Premiilor Academiei Americane de Film 2016.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri