„Modelează viitorul!” este invitația lansată de 3DUTECH pentru evenimentul care va avea loc pe 19 Aprilie la Teatrul Apollo111. Pasionații de tehnologie și inovație vor avea ocazia să exploreze noile direcții și provocări aduse de inteligența artificială, imprimarea 3D și robotică în diferite domenii ale societății.

Comunicat de presă

3DUTECH este o inițiativă amplă și reprezintă o platformă ideală pentru tinerii pasionați de noile tehnologii și competențele digitale relevante. Programul vizează să ofere tinerilor o experiență educativă și interactivă. Scopul său principal este să le stimuleze gândirea critică, să le încurajeze creativitatea și să le dezvolte abilitățile necesare realității actuale dominate de tehnologie.

Printr-un eveniment de o zi, 3DUTECH provoacă o dezbatere inspirațională, care va explora modul în care tehnologiile emergente ne modelează deja viitorul și cum ne putem adapta la o lume care se transformă rapid.

Susținut de către ECDL Romania și Dedeman, alături de AOAR (Asociația Oamenilor de Afaceri din România), acest eveniment va fi punctul de întâlnire al unor experți și inovatori remarcabili din domeniul inteligenței artificiale (AI), imprimării 3D, roboticii și competențelor digitale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ghid pentru alegerea mobilierului interior

„AI, 3D Printing și Robotica nu sunt doar tendințe trecătoare, ci sunt aici să rămână. 3DUTECH își propune să ofere participanților o perspectivă cât mai concretă asupra modului în care tehnologiile emergente vor influența viitorul, dar și strategii pentru adaptarea la aceste schimbări. Ne dorim să facilităm discuții valoroase între tineri și experți, să încurajăm inovația și să echipăm generația viitoare cu cunoștințele și skill-urile necesare pentru a face față provocărilor și oportunităților de mâine”, afirmă Irinuca Văduva, Coordonator 3DUTECH.

Întreaga discuție va fi sustinuță cu idei și perspective inovatoare oferite de invitații din cadrul panelului de discuții, moderat de Iulia Ionescu, realizatoarea emisiunii iLikeIT de la PRO TV. Dezbaterea va aborda impactul schimbărilor provocate de aceste noi tehnologii și va prezenta pașii necesari pentru adaptarea la ritmul rapid al transformărilor din societate.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Evenimentul va putea fi urmărit și live, online pe pagina dedicată de Facebook.

Speakeri în cadrul evenimentului vor fi:

  • Dragoș Costea - Head of Computer Vision & Research Engineer, Humans.ai
  • Răzvan Isac - Area Sales Manager, SEE, Universal Robots A/S
  • Adrian Șișman - Mechanics & Simulations ECRIDA, Programul REXUS de experimente pentru studenți (3D Printing)
  • Mihai Peca - Specialist Programe Formare și Certificare Digital Skills, ECDL Romania

Pe lângă o serie de prezentări captivante, cei care doresc vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni interactive de Q&A și vor putea descoperi echipamentele la 3DUTECH Tech Expo.

Află mai multe detalii despre proiect pe www.3dutech.ro și pe pagina dedicată de Facebook 3DUTECH sau pe contact@3dutech.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri