Prima campanie Dove ce are in prim plan femei din Romania

comunicat de presa:

Dove, primul brand care a redefinit feminitatea si a dat valoare frumusetii naturale, isi continua misiunea de a incuraja cat mai multe femei sa-si aprecieze frumusetea la adevarata valoare printr-o noua campanie creata special cu si pentru femeile din Romania. Campania se desfasoara in perioada 19 februarie – 10 martie si isi propune sa inspire cat mai multe femei din Romania sa declare ”Sunt frumoasa!”

”Se spune ca femeile din Romania sunt printre cele mai frumoase femei din lume, insa putine dintre ele au increderea necesara sa afirme acest lucru. Educatia si stereotipurile promovate de societatea actuala sunt doar doua dintre motivele care au contribuit la transformarea frumusetii intr-o sursa de anxietate.
Tocmai din dorinta de a le evidentia frumusetea si de a le incuraja sa fie mai increzatoare in propria frumusete, Dove face un nou pas si, pentru prima data, promoveaza in vizualul campaniei femei obisnuite din Romania.” declara Ana Maria Paslaru, Director Marketing Unilever.

In cadrul campaniei, Dove inspira femeile sa spuna ”Sunt frumoasa!” prin intermediul unei serii de actiuni speciale. Campania Dove debuteaza cu un video emotional ce surprinde lipsa de incredere a femeilor in a-si declara frumusetea. Acestea sunt invitate sa publice o fotografie folosind #suntfrumoasa pentru a sustine misiunea. Alaturi de aceasta componenta sociala, campania este sustinuta si prin bannere interactive, concursuri pe doveclub.ro, precum si activari in magazine, actiuni de PR si proiecte speciale la TV. Toate declaratiile vor fi centralizate si afisate in timp real in counter-ul disponibil pe www.doveclub.ro.

Alatura-te femeilor din Romania care au incredere in frumusetea lor. Spune si tu ”Sunt frumoasa”!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri