Anul 2012 este cu siguranta un an atipic, un an cardinal, un an cu o incarcatura extraordinara. In ciuda fluctuatiilor haotice de energie, este foarte posibil sa se realizeze o evolutie spirituala a omenirii. La sfarsitul Marelui Ciclu, umanitatea va urca inca o treapta in dezvoltarea sa spirituala.

Un cutremur devastator, un meteorit care se indreapta cu viteza luminii catre Pamant, valuri tsunami gigantice, continente care apar si dispar peste noapte, un virus mortal care strabate de la un capat la altul pamantul, omenirea la un milimetru de autodistrugere, omenirea infranta de propriile creatii sau de roboti umanoizi, planeta inghitita de o gaura neagra sau topita de soare, lumea intoarsa cu fundul in sus, poli care se inverseaza haotic in cateva secunde– pe piata speculatiilor despre anul 2012 au fost aruncate mai toate scenariile posibile si imposibile. Ce se va intampla insa in 2012? Stie cineva sigur? Ne intereseaza ce se va intampla cu omenirea, cu noi oamenii. Ne intereseaza ce se va intampla cu viata planetei care ne accepta trupurile. Inchidem insa ochii in fata dimensiunii spirituale a acestui an. Sau ne prefacem ca nu ne intereseaza. Cum arata 2012 privit dintr-un unghi spiritual? Ce transformari va aduce 2012 la nivelul constiintei generale?

Anul 2012 este cu siguranta un an atipic, un an cardinal, un an cu o incarcatura extraordinara. In ciuda fluctuatiilor haotice de energie, este foarte posibil sa se realizeze o evolutie spirituala a omenirii prin care conditia spirituala tinde sa se apropie de cea afectiva si emotionala, iar dorintele de natura imateriala, cerintele si nevoile superioare spirituale sa le inlocuiasca pe cele materiale. Conform previziunilor maiase, planeta va renaste intr-o alta dimensiune spirituala, insa una mai elevata. Planeta va trece intr-o noua faza a evolutiei si a dezvoltarii sale cunoscuta sub denumirea de Al Patrulea Destin.

Conform unor interpretari mai sumbre ale previziunilor maiase, schimbarile vor fi pozitive pentru planeta, insa dezastruoase pentru rasa umana, pusa in pericolul disparitiei ei. Aceste interpretari sunt insa nefondate. Dezastrele de proportii colosale care pot ameninta pamantul si umanitatea (inversarea polilor, coliziunea planetara, etc) nu inseamna insa distrugerea vietii de pe pamant, ci evolutia ei intr-un grad mai inalt si mai profund al existentei spirituale. Nu vine sfarsitul lumii. Vine inceputul transformarii ei. Maiasii au vazut ceea ce noua ne scapa si ne-au dat sanse pe care noi refuzam sa le vedem. In profetiile lor, lumea existenta la momentul actual va fi substituita printr-una noua, bazata pe iubire, unitate, integritate, solidaritate, comunicare si intelegere universala. La randul lor, structurile mentale vor fi si ele supuse transformarii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri