Anul 2012 este cu siguranta un an atipic, un an cardinal, un an cu o incarcatura extraordinara. In ciuda fluctuatiilor haotice de energie, este foarte posibil sa se realizeze o evolutie spirituala a omenirii. La sfarsitul Marelui Ciclu, umanitatea va urca inca o treapta in dezvoltarea sa spirituala.

Toate transformarile si anomaliile care au loc la nivelul fizic al pamantului sunt menite sa ne arate in mod vizibil lacunele din lumea noastra spirituala, sa stearga ceea ce nu functioneaza corespunzator in ea. Vechii babilonieni, indienii hopi, marile civilizatii de altadata ne transmit un mesaj evident: se poate trai in armonie cu natura si cosmosul. 2012 inseamna curatare, mai ales curatarea la nivel spiritual si mental. 2012 inseamna vibrarea armonioasa cu ceea ce se afla in jurul nostru. Pe fondul transformarii spirituale, iertarea va capata puteri vindecatoare. Iar schimbarea interioara, spun maiasii, trebuie sa se realizeze inaintea celei fizice.

In viziunea maiasilor, Marele Ciclu inceput pe 13 august, 3114 B. C. se va sfarsi si va incepe din nou pe 21 decembrie, 2012. La sfarsitul Marelui Ciclu, al Varstei Lumii, umanitatea va urca inca o treapta in dezvoltarea sa spirituala. Sfarsitul Marelui Ciclu nu echivaleaza cu distrugerea fizica a planetei. Dezechilibrul actual trebuie contracarat. Actiunea este cuvantul potrivit pentru a instaura echilibrul universal si individual. Marele Ciclu este sinonim cu stergerea unui nivel al constiintei umane care a incetat sa mai serveasca nevoilor reale ale umanitatii. In acelasi timp, sfarsitul anumitor ipoteze despre viata si univers cultivate pana acum va avea anumite consecinte in domeniul social si politic. Unii dintre noi le vor resimti dureros si trist. Altii vor realiza insa ca viata este un dar minunat si ca dominatiile unuia asupra altuia inseamna de fapt egalitate. Altii, in schimb, isi vor descoperi cu aceasta ocazie adevarata identitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viaţa în care vom intra după moartea noastră trupească este o viaţă foarte conştientă SPIDER-MAN AJUNGE LA DISNEY+ ROMÂNIA Cine este Caius Covrig, afaceristul, de doar 26 de ani care face un ALTFEL de conținut pe Tik-Tok? Este singurul român care a obținut Diplomă de Excelență de la Casa Albă, tocmai din partea lui Barack Obama

Individual, de-a lungul vietii, fiecare dintre noi trece prin mai multe etape distinctive. La randul lor, omenirea si viata colectiva sunt supuse mai multor faze distinctive, anume celor Cinci Varste ale Lumii sau celor cinci Sori. Niciodata in istoria omenirii nu s-au inregistrat atat de multe schimbari intr-o perioada de timp atat de scurta. In doar 100 de ani, populatia lumii s-a extins intr-un mod uimitor, tehnologia a inregistrat progrese incredibile (unele deloc pozitive), mediul inconjurator s-a degradat inspaimantator. Toate acestea au loc pentru a ne deschide ochii si pentru a constientiza ca nu vrem aceste lucruri. Vrem de fapt evolutia spirituala. De aceea ne-au fost date vietile de pe pamant. Ceea ce traim si experimentam acum tradeaza intuneric spiritual, spun masiasii. Dar un timp al luminii si al sperantei se poate asterne peste umanitate atunci cand soarele si galaxia noastra traverseaza ecuatorul galactic pe 21 decembrie 2012.

TRUPA IMAGINE DRAGONS VINE PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA, LA UNTOLD 2023! Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie Interviu cu Roxana Ghiorghian, prezentatoare TV: Vara aceasta a venit cu o minune pentru mine. Am fost fascinată la prima noastră întâlnire...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri