4 Februarie 2011 publicat în Lifestyle 1823 share-uri

Numerele care indica o datorie karmica sunt 13, 14, 16 si 19. Aceste numere dispun de o semnificatie aparte atunci cand le regasim in numerele-nucleu, in cifrele cele mai importante din graficul tau numerologic, in ziua de nastere.

Aceste numere pot aparea si ca total al cifrei inimii (totalul vocalelor din numele tau), al cifrei reprezentand drumul in viata (suma dintre luna de nastere, ziua de nastere si anul nastere) sau pot aparea vizibil in ziua de nastere. De la persoana la persoana, in functie de "greutatea" datoriei acumulate in vietile anterioare, datoria karmica poate fi exprimata diferit sau poate fi vizibila in anumite locuri si puncte din tabelul numerologic. Spre exemplu un numar al destinului 59 indica o datorie karmica 14 (5+9=14), iar un numar al vietii 49 indica, la fel, o datorie karmica 13 (4+9=13). Pentru acele persoane care s-au nascut in zilele de 13, 14, 16 sau 19, datoria karmica este mai mult decat evidenta.

Datoriile karmice pot fi gasite si in numerele 1, 4, 5 sau 7 insa doar daca 4 este obtinut prin reducerea lui 13 (13=1+4) , daca 5 este rezultat din 14 (14=1+4), daca 7 provine din 16 (1+6=7). Cand intr-unul din numerele tale se afla un 10 care este obtinut din 19, 1 poate fi considerat ca un indicator al datoriei karmice (19=10=1+0). Iata care este si semnificatia datoriilor karmice in numerologie:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Datoria karmica 13 - Datoria karmica a celor care au acest numar prezent in tabelul lor numerologic provine din irosirea abilitatilor, a talentelor si a oportunitatilor oferite in vietile anterioare. Este posibil ca datoria karmica actuala sa fie totodata consecinta nefinalizarii in trecut a unor lucruri esentiale. Totodata, sursa datoriei karmice actuale poate fi reprezentata de suferinta provocata in trecut unor persoane care nu o meritau, de impovararea lor morala, de plasarea unor responsabilitati proprii pe umerii altor persoane.

De-a lungul traseului lor existential, aceste persoane vor intampina dificultati in ducerea la capat a unei sarcini. Nimic nu le va fi servit pe tava. Lucrurile pozitive, norocoase nu vor veni de-a gata. Vor trebui sa munceasca mai mult decat ceilalti pentru ele. Vor trebuie sa se zbata mai mult, sa faca exercitii de vointa. Obstacolele vor continua sa apara in viata lor iar si iar pana cand isi vor intelege lectia si vor incerca sa isi “arda” datoria karmica. Sunt prinsi intr-un sablon al greselilor din care cu greu se vor strecura. Sablonul greselilor lor se repeta constant . Vor avea tendinta de a cadea mereu in panza acelorasi greseli.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri