Luna este cea care guverneaza personalitatea. Soarele este cel care guverneaza individualitatea. Anumite trasaturi temperamentale sunt rezultatul influentei pe care Luna a avut-o la nasterea unei persoane. Anumite caracteristici ale personalitatii sunt consecinta influentei pe care Soarele a avut-o la nasterea unei persoane.

Trasaturi pe care le aduce Luna: Luna aduce teama de a nu fi ranit, neputinta de a se detasa cu adevarat de iubirile trecute, nevoia de independenta si spatiu intr-o relatie. In acelasi timp, Luna aduce pentru Varsator ghinion si situatii imprevizibile care ii rastoarna la 180 de grade viata sentimentala, dificultate in gasirea partenerului ideal.

Pesti

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Soarele aduce pentru zodia Pesti o oarecare nesiguranta a iubirii, neincredere in partener, suspiciune, nevoia de dovezi concrete si reale care sa ii certifice iubirea partenerului fata de el, lipsa de mobilitate, inflexibilitate fata de schimbare, dar si afectiune si disponibilitatea de a asculta cu un interes real problemele partenerului.

Trasaturi pe care le aduce Luna: Luna aduce o oarecare vulnerabilitate si slabiciune emotionala, Pestii avand tendinta de a se lasa dominati si manipulati de partenerul mai puternic. In acelasi timp, in relatia cu partenerul se lasa influentati de opiniile si criticile celor din jur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri