Luna este cea care guverneaza personalitatea. Soarele este cel care guverneaza individualitatea. Anumite trasaturi temperamentale sunt rezultatul influentei pe care Luna a avut-o la nasterea unei persoane. Anumite caracteristici ale personalitatii sunt consecinta influentei pe care Soarele a avut-o la nasterea unei persoane.

Soarele si Luna au un rol aparte in astrologie. Luate separat, fiecare din cele doua astre are o semnificatie aparte, Luna fiind un simbol al feminitatii, al spiritului si al subconstientului, iar Soarele un simbol al masculinulul, al concretului si al constientului. Impreuna insa, cele doua astre influenteaza covarsitor totalitatea trasaturilor (atat pozitive, cat si negative) care alcatuiesc personalitatea umana.

Luna este cea care guverneaza personalitatea. Soarele este cel care guverneaza individualitatea. Fiecare persoana este formata in esenta sa din yin si yang, din masculin si feminin, din intelectual si emotional. Personalitatea fiecarei persoane si a fiecarei zodii este structurata in functie de trasaturile pe care cele doua astre, Soarele si Luna, le imprima inca de la nastere. Anumite trasaturi temperamentale sunt rezultatul influentei pe care Luna a avut-o la nasterea unei persoane. Anumite caracteristici ale personalitatii sunt consecinta influentei pe care Soarele a avut-o la nasterea unei persoane. Raportandu-ne la cele doua componente de influenta, Soarele si Luna, iata care sunt principalele trasaturi ale zodiilor din horoscopul european si cum stiu zodiile sa iubeasca: (Foto interior 1: kedondeng)

Berbec

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Soarele aduce posesivitate, gelozie, tendinta de a domina, dar si pasiune si capacitatea de a se darui in totalitate

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari

Trasaturi pe care le aduce Luna: Luna aduce excese, dorinta de aventura, o oarecare instabilitate sentimentala si dorinta de amanare a angajamentelor oficiale sau a casatoriei.

Taur

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Soarele aduce pragmatism, tendinta de a pune un accent deosebit asupra laturii materiale in defavoarea celei afective, intransigenta si detasare in relatiile de iubire.

Trasaturi pe care le aduce Luna: loialitate, senzualitate si accent pus pe viata erotica si pe simturi, tendinta de a se agata de trecut, sensibilitate ascunsa sub fatada puterii.

Gemeni

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Luna aduce vanitate, orgoliu, o oarecare doza de narcisism, infidelitate, iscusinta de a flirta, dar si inflacarare, entuziasm, curiozitate sexuala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri