Valorile personale te fac cine esti. Ele iti definesc caracterul. Fara acestea poti fi usor manipulata si influentata. Draga mea, te intreb astazi care sunt valorile personale pe care le pretuiesti cel mai mult?

Nu e usor sa accepti adevarul despre propria persoana si nu e usor sa renunti la persoanele care doar iti insufla starea lor negativa si iti problemele lor, incarcandu-te cu ele, dar merita.

Valorile personale sunt calea spre cresterea si satisfactia ta. Identitatea ta este data de aceste valori si din ce in ce mai mult oamenii ar trebui sa-si pun intrebarea: Cine sunt?

Retetele despre ce inseamna sa fii femeie dainuie de foarte multi ani, modelul prezentat in mass media, sau in reviste nu reprezinta decat o deformare simtului personal. Singura reteta o detii doar tu, prin unicitatea si valorile personale.

Esti minunata, unica, si mai presus de toate esti stapana propriei vieti. E momentul sa iesi din sclavie, sa inveti sa te cunosti si sa te afirmi asa cum esti, autentica, sa ai grija de nevoile tale si sa-ti reconstruiesti increderea in sine, pierduta printre amalgamul de idei de supunere si obedienta a celor din jurul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Nu uita ca educatia reprezinta un avantaj la start! Evolutia ta personala continua reprezinta un pas sigur spre un nivel de viata superior.

‘’ Daca ai impresia ca educatia e scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta". (Andy McIntyre)

Lasa-mi un comentariu si spune-mi care sunt principalele 5 valori personale in viata ta.

Cu drag,

Cristina Miculete

Un articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Garbo de Cristina Miculete - viitor psiholog, trainer in formare seminarii dezvoltare personala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri