12:01, 7 Ianuarie 2010 publicat în Lifestyle

Valorile personale te fac cine esti. Ele iti definesc caracterul. Fara acestea poti fi usor manipulata si influentata. Draga mea, te intreb astazi care sunt valorile personale pe care le pretuiesti cel mai mult?

''Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri , despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.ro.''

Vine un moment in viata cand ajungi la maturitate. Cand inveti sa iubesti fara sa pui conditii, cand inveti sa daruiesti fara sa te astepti sa ti se dea nimic in schimb, cand intelegi ca energia care curge prin tine face parte din ceva mult mai maret, si tot ce trebuie sa faci e sa devi parte din acest intreg.

Citeste si:
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și...
Utilizarea excesivă a...

Etapele evolutie tale ca om se succed, mai intai copil, apoi devi adult, insa maturitatea si ulterior intelepciunea nu urmeaza neaparat acelasi curs.

Si daca ar fi sa fie ce ar fi? Care ar fi scara valorilor pe care le pretuiesti in existenta ta? Cum ar arata ea?


Citeste si:
Sănătos la pieptul mamei
Sănătos la pieptul mamei

Iti vorbesc de adevarata ta scara de valori nu de cea imprumutata de la sistem si societate.

Aud mereu ‘’Tu nu esti normala’’ sau ‘’Banii sunt cei mai importanti’’ si apoi urmeaza o intreaga teorie despre ceea ce considera ei a fi normal si a gasi tot felul de justificari pentru care banii sunt cei care ne guverneaza viata.

Am spus mereu ca banii nu sunt un obiectiv ci ei reprezinta doar o unitate de masura.

In primul rand dragii mei ceea ce e normal pentru mine poate nu e normal pentru voi, iar ceea ce e normal pentru voi , poate nu e normal pentru mine. Puteti sa va pastrati remarcile si invatamintele pentru voi pentru ca nu au niciun efect asupra mea. Poate nu ati auzit despre scara valorilor si poate nu stiati ca fiecare fiinta umana este unica si irepetabila.

Nu ma mira deloc ca majoritatea oamenilor se afla intr-o continua cautare si nu ajung la acel sentiment de implinire persoanala foarte des. Atatea preconceptii si retete despre ceea ce e important in viata ti-au bagat pe gat si mass media, si sistemul si parintii incat te-ai pierdut definitiv.

Privesc in jurul meu si vad doar umbre. Majoritatea oamenilor s-au inchis in colivii de teama sa nu iasa din zona de confort.

Principalele valori feminine sunt cele de dependenta mutuala, compasiune si grija. Noi suntem creatoare, si inca de la la inceputuri am invatat sa ne pese de ceilalti, sa ne protejam familiile sa integram in viata noastra si interesele celor din jurul nostru.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri