19 Mai 2017 publicat în Lifestyle 287 share-uri

Legea Atractiei: Universul nu raspunde cuvintelor noastre, ci vibratiei pe care o imprimam acelor dorinte exprimate prin cuvinte.

Legea atractiei: Intelege rolul frecventelor emotionale in manifestarea dorintelor

2. Legea atractiei: Asculta muzica cu frecventa inalta

De milenii, muzica a fost cunoscuta ca un vindecator universal. Muzica atinge cele mai profunde aspecte ale fiintei noastre si patrunde peretii nostri interiori, atunci cand nici macar cuvintele bine-intentionate nu o pot face.

Asa incat, muzica poate sa fie o modalitate foarte buna prin care poti accesa vibratii inalte. Muzica simfonica vibreaza pe frecvete foarte inalte si de aceea este recomandata si in terapii alternative.

Fa-ti timp pentru a asculta muzica calmanta, inaltatoare si inspirationala. Aceasta activitate te va ajuta sa te bucuri mai usor de momentul prezent si sa te incarci de vibratia bucuriei si placerii. Vei uita de probleme, de rezistente si vibratia ta va creste in doar cateva momente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare

3. Legea atractiei: Lasa trecutul in urma

Fara exceptie, toti avem experiente si evenimente negative, incarcate negativ. Este natural pentru noi, oamenii sa retraim la nsefasrit dramele, traumele si dezamagirile trecutului. Este de fapt un mecanism prin care fiinta ne poarta mereu in trecut, cerandu-ne sa vindecam acele momente.

A ne intoarce mereu la durere este o incercare a creierului nostru de a ne vindeca... Numai ca strategia nu este cea mai eficienta. Problema e ca agatati de traumele si durerile trecutului, oamenii sunt impiedicati sa evolueze si sa isi imbunatateasca vibratiile anumitor aspecte ale vietii lor – durerea atrage alte dureri… Iata de ce, din prcatica spirituala vindecarea ranilor trecutului este un aspect important.

Astazi exista numeroase tehnici spirituale si metode psihologice care sa te ajute sa faci pace cu trecutul. De exemplu, practica meditatiei mindfulness.

Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani

4. Legea atractiei: Constientizeaza-ti vocea interioara

Cineva foarte intelept a spus candva ca cel mai mare inamic al nostru se afla in noi insine. Vocea noastra interioara este adesea critica si cruda: „Nu esti bun de nimic”; „Nimeni nu te va iubi vreodata!”, „Esti prea grasa!”, „Nu ai voie sa gresesti!”, etc.

Un astfel de discurs interior detine o frecventa vibrationala foarte joasa. Ne vitregeste de placearea de a trai, ne scade energia si dupa cum ati inteles, ne potriveste experientelor negative, fiindca negativitatea si vibratia joasa se insoteste doar cu aceleasi tipuri de vibratie. Perspectiva ta asupra vietii, realitatea ta reflecta discursul tau interior dominant. Dar poti invata sa gestionezi aceasta lume interioara.

De cate ori iti surprinzi mintea intr-un moment negativ poti folosi mantre: „Sunt deschis sa primesc, in favoarea Universului, in toate aspectele vietii mele.” Aceasta afirmatie este in beneficiul tuturor si este foarte eficienta fiindca poate fi aplicata in orice aspect al vietii.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Procesul de schimbarea a vibratiilor noastre emotionale este esential pentru darul pe care l-am primit de a ne bucura de viata.

Foto fr si main: By T. L. Furrer /Shutterstock

Iti recomandam sa citesti mai departe si: 3 pasi spre vindecare, 3 carti care iti schimba viata!

DOVEZI STIINTIFICE: Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!

Legea Atractiei pas cu pas: Cum sa iti indeplinesti visurile cele mai minunate, caci se poate!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri